X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Opadanie brzucha kiedy?
Odpowiedz

Opadanie brzucha kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EwusiaCh Koleżanka

Wysłany: 13 maja 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc brzuchatki,kiedy zaczął/opadł wam brzuszek i ile od tego czasu odbył sie poród ?

eiktpc0zdn58lkb6.png

23/05/17 moja kruszynka wazy już 2kg i 268 gram :-)
  • florida Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2017, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam, kiedy brzuch opada?

thgf43r8nxxsjspb.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo indywidualne. Mi brzuch, patrzac obiektywnie na foty, nie opadl wcale ;)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi również brzuch nie opadł.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opadł mi w niedzielę, około 17. O 23 byłam w szpitalu a o 13 następnego dnia urodziłam Synka :)

qb3canlimmmj6sap.png
  • bluszczynka Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie opadł mi, przynajmniej nie zauwazyłam :)

bluszczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różnie z tym bywa. W pierwszej ciąży nie opadł mi wcale. W dniu porodu nadal był bardzo wysoko i każdy powtarzał, że jeszcze to potrwa... A w drugiej opadł mi jakieś 2 dni wcześniej, ale niewiele ;-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ