Planowe cc
-
Może znajdą się tutaj Mamy,które już rodziły albo mają już kwestie związane z załatwianiem sprawy za sobą. Mam skierowanie na poród cc od neurologa.Mam epilepsję i nawet przy niewielkim wysiłku i bólu pojawiają się zmiany w układzie nerwowym. Jestem w 28 tc. Chyba jeszcze za wcześnie na wizytę w szpitalu,w którym chciałabym rodzić. Ale chciałam Was zapytać-kiedy udać się do szpitala,żeby umówić się na to cc?Z kim rozmawiać? O co pytać? Czy lekarze wezmą pod uwagę to,że nawet niewielki wysiłek może spowodować zagrożenie i dla mnie i dla Malucha czy może, jak już tradycyjnie- przynajmniej na wrocławskich porodówkach- każą czekać do akcji porodowej i się zgłosić wtedy...? Nie wiem zupełnie jak ugryźć ten temat...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ale opóźniona codziennie na to ktg? O takiej praktyce to nie słyszałam. We Wroclawiu raczej słyszę o tym,że albo każą czekać aż się zacznie i wtedy rura do szpitala i cię kroją albo wyznaczają,co zdarza się rzadziej, konkretny termin.
Ja chyba bym wolała dostać konkretny termin, bo wtedy można się przygotować do tego i modliłabym się, żeby tego terminu doczekać.
A kiedy udać się do szpitala,żeby zasięgnąć takiej informacji? Mój lekarz prowadzący ciążę nie pracuje w żadnym szpitalu.W szpitalu konsultuje całą sytuację jakiś lekarz czy wszystko to tylko papierologia?
Tyle pytań....[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja planuję codziennie chodzić. Wybrałam dwa szpitale. Jak będzie trzeba to i trzeci znajdę. Najlepiej udaj się na ip, albo zadzwoń i dopytaj, bo pewnie co szpital to inne zasady.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Moja koleżanka umówiła się na cc (dziecko miednicowe) po 35 czy 36 tc, ustalili jej termin na PTP, ale przed terminem musiała łykać magnezy i Nospy, żeby akcja sama się nie rozpoczęła.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Luliczek wrote:a kiedy najlepiej isc zeby sie na mnie nie rzucili ze jeszcze mam czas awymyślam...?Po 30 tygodniu juz bedzie ok ?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
U nas lekarz kazał czekać aż się zacznie akcja, dał nam skierowanie. Pojechaliśmy jednak do szpitala tydzień przed terminem, bo ruchy były słabo odczuwalne i już kazali mi zostać bo wg nich nie było na co czekać bo położenie posladkowe i tak i tak.Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-