Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Poród › Polanica Zdrój - poród
Odpowiedz

Polanica Zdrój - poród

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ppieguskaa Autorytet

Wysłany: 6 września 2019, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukałam ale nee umiałam znaleźć..
    Czy są tu osoby co rodziły w Polanicy Zdrój? Ii mogły się podzielić wrażeniami..
    Ii ogólnie jakie są warunki..

4018d16ae9.png
  • Sowa M Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2023, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem ciekawa. Albo w Kłodzku?

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2023, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowa M wrote:
    Też jestem ciekawa. Albo w Kłodzku?

Cześć, Ja co prawda rodziłam w Kłodzku parę lat do tyłu, więc nie wiem na ile pomoże Ci Moją opinia,ale byłam zadowolona- warunki może nie należały do najlepszych,nowoczesnych ale z samej opieki okołoporodowej byłam bardzo zadowolona. Co do Polanicy osobiście nie rodziłam, ale rodziła tam bratowa i z tego co wiem sale i warunki dużo nowocześniejsze niż Kłodzko, opieka okołoporodowa również na plus.

Sowa M lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ