X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród cc w 38tc- ciąża bliźniacza (Wałbrzych)
Odpowiedz

Poród cc w 38tc- ciąża bliźniacza (Wałbrzych)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam pytania odnośnie porodu cc w 38tc ciąży bliźniaczej.

1.Czego mogę się spodziewać przy cc? Chodzi o skutki. Zaznaczę, że urodzę w momencie jak moja pierworodna córa będzie mieć 20ms.

2. Jaki rozmiar ubranek na początek? Koniecznie muszą to być 50cm?

3. Jak siebie ubrać na wyjście ze szpitala w lutym?

4. Pytanie do kobiet, które rodziły w Wałbrzychu w Specjalistycznym szpitalu ginekologicznym. Jaki koszt pobytu nas czeka? Czy partner może być obecny podczas cc? Co potrzebuje zabrać do szpitala? Mile widziane też opinie ;)

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ