X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród cc w 38tc- ciąża bliźniacza (Wałbrzych)
Odpowiedz

Poród cc w 38tc- ciąża bliźniacza (Wałbrzych)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam pytania odnośnie porodu cc w 38tc ciąży bliźniaczej.

1.Czego mogę się spodziewać przy cc? Chodzi o skutki. Zaznaczę, że urodzę w momencie jak moja pierworodna córa będzie mieć 20ms.

2. Jaki rozmiar ubranek na początek? Koniecznie muszą to być 50cm?

3. Jak siebie ubrać na wyjście ze szpitala w lutym?

4. Pytanie do kobiet, które rodziły w Wałbrzychu w Specjalistycznym szpitalu ginekologicznym. Jaki koszt pobytu nas czeka? Czy partner może być obecny podczas cc? Co potrzebuje zabrać do szpitala? Mile widziane też opinie ;)

17.11.17-poronienie całkowite
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ