X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki
Odpowiedz

Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idaletka Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jakie macie zdanie o porodzie w tym Szpitalu? Może jakieś wskazówki, sugestie?

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2024, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojej perspektywy - bardzo duże parcie na poród sn, łóżka na porodówce "nie stygną", duży przemiał rodzących, a z plusów - najlepsze w okolicy zaplecze medyczne i najwyższy stopień referencyjnosci.
    Wcześniej zależało mi żeby urodzić właśnie tam właśnie ze względu na referencyjność ale nie wiem czy powtórzyłabym to ponownie, raczej nie.
    Jeśli pracuje tam Twój lekarz prowadzący, który jest ogarnięty to warto rozważyć jeśli nie - nie wiem czy nie wolałabym miejskiego. 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ