X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki
Odpowiedz

Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idaletka Koleżanka

Wysłany: 1 października, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jakie macie zdanie o porodzie w tym Szpitalu? Może jakieś wskazówki, sugestie?

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojej perspektywy - bardzo duże parcie na poród sn, łóżka na porodówce "nie stygną", duży przemiał rodzących, a z plusów - najlepsze w okolicy zaplecze medyczne i najwyższy stopień referencyjnosci.
    Wcześniej zależało mi żeby urodzić właśnie tam właśnie ze względu na referencyjność ale nie wiem czy powtórzyłabym to ponownie, raczej nie.
    Jeśli pracuje tam Twój lekarz prowadzący, który jest ogarnięty to warto rozważyć jeśli nie - nie wiem czy nie wolałabym miejskiego. 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 28 lat 🙋🏻‍♂️ 29 lat

AMH 5,03 ✅
    Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
    ❄️ 4.2.2. ✨

🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
    👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ