X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki
Odpowiedz

Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idaletka Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jakie macie zdanie o porodzie w tym Szpitalu? Może jakieś wskazówki, sugestie?

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2024, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojej perspektywy - bardzo duże parcie na poród sn, łóżka na porodówce "nie stygną", duży przemiał rodzących, a z plusów - najlepsze w okolicy zaplecze medyczne i najwyższy stopień referencyjnosci.
    Wcześniej zależało mi żeby urodzić właśnie tam właśnie ze względu na referencyjność ale nie wiem czy powtórzyłabym to ponownie, raczej nie.
    Jeśli pracuje tam Twój lekarz prowadzący, który jest ogarnięty to warto rozważyć jeśli nie - nie wiem czy nie wolałabym miejskiego. 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻 1

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ