X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki
Odpowiedz

Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idaletka Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jakie macie zdanie o porodzie w tym Szpitalu? Może jakieś wskazówki, sugestie?

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2024, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojej perspektywy - bardzo duże parcie na poród sn, łóżka na porodówce "nie stygną", duży przemiał rodzących, a z plusów - najlepsze w okolicy zaplecze medyczne i najwyższy stopień referencyjnosci.
    Wcześniej zależało mi żeby urodzić właśnie tam właśnie ze względu na referencyjność ale nie wiem czy powtórzyłabym to ponownie, raczej nie.
    Jeśli pracuje tam Twój lekarz prowadzący, który jest ogarnięty to warto rozważyć jeśli nie - nie wiem czy nie wolałabym miejskiego. 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ