X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki
Odpowiedz

Poród Olsztyn Szpital Wojewódzki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Idaletka Koleżanka

Wysłany: 1 października 2024, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Jakie macie zdanie o porodzie w tym Szpitalu? Może jakieś wskazówki, sugestie?

• Lipcowa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2024, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swojej perspektywy - bardzo duże parcie na poród sn, łóżka na porodówce "nie stygną", duży przemiał rodzących, a z plusów - najlepsze w okolicy zaplecze medyczne i najwyższy stopień referencyjnosci.
    Wcześniej zależało mi żeby urodzić właśnie tam właśnie ze względu na referencyjność ale nie wiem czy powtórzyłabym to ponownie, raczej nie.
    Jeśli pracuje tam Twój lekarz prowadzący, który jest ogarnięty to warto rozważyć jeśli nie - nie wiem czy nie wolałabym miejskiego. 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️ 29 🙋🏻‍♂️ 30 👶🏻 1

Jeden drożny jajowód ❌
    Endomenda 🆘 Hashimoto 🆘

🧔🏻🆘
    oligozoospermia.

1️⃣ 9️⃣.

📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀 👶🏻
    ❄️ 4.2.2. ✨

🌟 01.25 Naturalny CUD💔 10/11 tc 👼🏻 Piotruś

"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️

"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻‍♀️

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ