X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród prywatnie - Salve Łódź
Odpowiedz

Poród prywatnie - Salve Łódź

Oceń ten wątek:
  • zuzelka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia88 wrote:
    W Salve jeśli przejdziesz kwalifikacje raczej nie odsyłają (panie na szkole rodzenia wspominały, że nie zdarzyło się to od bardzo dawna a mają po 200 porodów na miesiąc nawet.. można również "wykupić" położną wówczas ona przyjeżdza do porodu i z miejscem też nie ma problemu

Właśnie na fb na stronie Gdzie rodzić po ludzku jakaś dziewczyna napisała że na początku sierpnia odesłano z salve ją plus 7 innych kobiet więc chyba jednak nie jest tak kolorowo...

!p19u9jcgfrffjdsk.png!

6 IUI - :(
    20.09.2018 criotransfer 3AA- 9dpt beta 9.61, 11dpt beta 1.89 :(
    12.02.2019 criotransfer 3AB - 8dpt beta <1,2 :(
    10.04 criotransfer 3CC - 8dpt beta < 1,2 :(
    Nie mam więcej zarodków.....
    03.02.2020 - dostaliśmy się do dofinansowania ivf
    03.2020 - start drugiej procedury ?

lewy jajowód niedrożny
    Hashimoto
    mutacja MTHFR i PAI-1
    KIR Bx
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2020, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) z zainteresowaniem czytam wątek, bo chciałabym rodzic w Salve (termin na luty) i również znam historię, że w przypadku braku miejsca odsyłają, ale pomóc może wykupienie położnej.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2020, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin dopiero na maj, ale też myślę o Salve...

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym odsyłaniem jest różnie, szczególnie w obecnych czasach. Znam kilka przypadków że nie zostały przyjęte.
    ja miałam się wstawić na wywołanie na 8rano a ok 3-4 odeszły mi wody z krwią, zadzwoniłam na izbę przyjęć to mimo że miałam "zapewnjonw
    " miejsce Pani próbowała mnie zbyć i odesłać do innego szpitala.

• Mon202 Nowa

Wysłany: 22 października 2021, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Może któraś wie, jak jest w Salve już po porodzie, jeśli chodzi o pomoc w karmieniu i zajmowaniu się noworodkiem?
    I jeszcze jedno z innej beczki, czy trzeba być zaszczepionym na Covid, żeby przejść kwalifikacje?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ