X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w Krakowie na Kopernika
Odpowiedz

Poród w Krakowie na Kopernika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katia11 Debiutantka

Wysłany: 26 września, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy jest tu jakaś Pani która rodziła na Kopernika, chodzi mi o to co trzeba zabrać ze sobą dla dzidziusia no i dla mamy, raczej wiem ale chcę dopytać szczególnie o rzeczy dla dziecka. Chce zapytać jeszcze jak jest z przyjęciem do szpitala tzn ile dni przed planowanym porodem, oraz jak z opieką położnych, czy trzeba za to płacić? Nie jestem z Krakowa więc nie mam kogo zapytać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ