X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród z cukrzycą
Odpowiedz

Poród z cukrzycą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dafne Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak u Was wyglądał poród z cukrzycą ? Czy był przed terminem ? Czy był wywoływany ? Jak to wszystko wyglądało ?

lv8pusw.png
  • amarantowa Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wody odeszły w 35 tygodniu,ale nie miało to żadnego związku z cukrzycą.
    Na pewno jest tak,że lekarze bardziej "uważają" na pacjentki cukrzycowe.
    U mnie było cc i oono niczym się nie różniło od standardowego zabiegu. Najważniejsze aby ze swoim diabetologiem skonsultować postępowanie poporodowe.

6sutugpjcfamqpgx.png

ex2bf71xf48ez5np.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam cukrzycę i podczas porodu zaczęłam omdlewać, bo dawno nie jadłam. Dostałam szybko kroplówkę - glukozę. Jakoś odzyskałam siły. I ja insuliny nie brałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 22:53

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ