X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród z cukrzycą
Odpowiedz

Poród z cukrzycą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dafne Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak u Was wyglądał poród z cukrzycą ? Czy był przed terminem ? Czy był wywoływany ? Jak to wszystko wyglądało ?

lv8pusw.png
  • amarantowa Koleżanka

Wysłany: 28 czerwca 2016, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie wody odeszły w 35 tygodniu,ale nie miało to żadnego związku z cukrzycą.
    Na pewno jest tak,że lekarze bardziej "uważają" na pacjentki cukrzycowe.
    U mnie było cc i oono niczym się nie różniło od standardowego zabiegu. Najważniejsze aby ze swoim diabetologiem skonsultować postępowanie poporodowe.

6sutugpjcfamqpgx.png

ex2bf71xf48ez5np.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam cukrzycę i podczas porodu zaczęłam omdlewać, bo dawno nie jadłam. Dostałam szybko kroplówkę - glukozę. Jakoś odzyskałam siły. I ja insuliny nie brałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 22:53

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ