X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Porody DOMOWE
Odpowiedz

Porody DOMOWE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natas92 Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Czy któraś z Was zdecydowała się na poród w domu? Jeśli tak, opiszcie skąd jesteście i kogo polecacie. I jak to w ogóle wygląda?
    Jestem tym zainteresowana, czeka mnie pierwszy poród. Ale na Podkarpaciu nie ma oficjalnie ani jednej położnej, która by się podjęła domowego.
    Bardzo bym chciała urodzić w domu, w wodzie, czuć się bezpiecznie i komfortowo, ale mieć jednocześnie zapewnioną profesjonalną opiekę medyczną.
    Czy szukać na własną rękę kogoś prywatnie. Jeśli tak, to jak myślicie - gdzie najlepiej pytać o taką położną?

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na fb jest grupa "poród domowy" :) tam duuuużo info

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ