X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród prywatna polozna
Odpowiedz

prywatna polozna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • andzia1234 Debiutantka

Wysłany: 4 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej jaki jest koszt prywatnej poloznej ? i czy to prawda ze mozna ją wynajac poprzez szkołę rodzenia ?? z gory dzieki za odpowiedzi !! :D

• AmVormittag Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy w którym szpitalu, np. na Śląsku w dwóch popularnych szpitalach w Katowicach to koszt 800-1000 zl

3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals :-D
    f2wlwn15ouce76v4.png
    961l9vvjv4n6peyx.png
  • diewuszka86 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zależy od szpitala. W szpitalu, w którym ja będę rodziła koszt wynajęcia położnej to 650 zł. (Gliwice).

l54t4dr.png
  • kasza Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warszawa: instytut matki i dziecka 1300, Św Zofii 2000....

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • jamajka Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Bielsku-Białej płacę 600 zł za prywatną położną. Cena obejmuje 2 spotkania w tygodniu (od 35 tc), poród i opiekę po porodzie ;)

Podobno już urodziłam... Przynajmniej karta ciąży tak twierdzi ;)
  • Krystyna Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamajka wrote:
    Ja w Bielsku-Białej płacę 600 zł za prywatną położną. Cena obejmuje 2 spotkania w tygodniu (od 35 tc), poród i opiekę po porodzie ;)
    A czy można wiedzieć w którym szpitalu rodziłaś? i ewentualne namiary na położną?

• Mamą_Być Nowa

Wysłany: 8 lutego 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jestem w 31 tc i zaczynam zastanawiać się nad opłaceniem położnej.
    Planuję rodzić w Wojewódzkim w Bielsku...
    Czy mogłybyście polecić jakąś SPRAWDZONĄ i zaufaną położną?
    Jak wygląda to cenowo?
    Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Mamą Być...
  • Natas92 Debiutantka

Wysłany: 11 sierpnia 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Rzeszowie - polecacie kogoś?

• pola80 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,

jestem w 34 tyg ciąży zagrożonej przedwczesnym porodem z powodu skracania szyjki i rozwarcia. Szyjka 2 cm i rozwarcie zewnętrzne też 2 cm. Jestem spoza Łodzi. Mój ginekolog mówi, że w razie przedwczesnego porodu mam wybrać tylko Matkę Polkę łódź. Moje pytanie brzmi, czy w Matce Polce można wynająć położną do porodu? Nie znam tam nikogo. Czy macie jakieś namiary i ile to obecnie kosztuje?

Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam

eaobezd.png
    AMH 0,37 listopad 2016
  • Leira Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o ceny położnych to aktualnie jest to koszt min. 2000 zł w Warszawie - totalna abstrakcja dla mnie.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Izzzka Nowa

Wysłany: 22 lutego 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliza Leoniuk (szpital Św. Zofii Warszawa) - niestety nie polecam jej do porodu... Mówię to z przykrością, bo jako osobę bardzo ją polubiłam. Ale pomimo prywatnego porodu, nie miała dla nas w ogóle czasu, olewała nas bardzo, nie pomogła w I okresie porodu, ponadto nie dopilnowała KTG i nie zauważyła spadającego tętna u dziecka co skończyło się cesarką...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 21:55

• Leticia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira wrote:
    Jeśli chodzi o ceny położnych to aktualnie jest to koszt min. 2000 zł w Warszawie - totalna abstrakcja dla mnie.

Tak podrożało?? Półtora roku temu na Madalińskiego kosztowało 1200 zł.

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leticia wrote:
    Tak podrożało?? Półtora roku temu na Madalińskiego kosztowało 1200 zł.

Koleżanka podpisała umowę z położną ze szpitala św. Zofii. Świeża sprawa. Wcześniej robiła reaserch, cena 2000 PLN to taki standard teraz.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ