SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród 'Przeterminowane' mamusie ;)
Odpowiedz

'Przeterminowane' mamusie ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jeżyna&Malina Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) moj termin porodu byl teoretycznie 1 lub 3 grudnia a tu ciagle nic. Jestem juz kilka dni w szpitalu, kobiety wokol mnie rodzą i tylko ja leze i ciesze sie na kazdy skurcz a skurcze lapia ale np. po dwoch godzinach skurczow jak ide spac to sie wszystko wycisza. To moje pierwsze malenstwo i zastanawiam sie czy czesto sie tak zdarza przy pierwszym dziecku, ze jest tak po czasie? Strasznie nie chce indukcji porodu, chcialabym zeby to sie samo jakos rozkrecilo..

"Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem'' - Księga Koheleta 3:1
  • ewula1275 Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj
    Ja swój pierwszy poród tez miałam po terminie 14 dni. Został wywołany.Zero skurczów dopiero zaczeły sie pojawiac po kroplówce i jakos to poszło juz. W szpitalu leżałam tydzień i ciagle zmienialy sie lokatorki w pokoju a tylko ja zostawałam. Drugi poród tez po terminie tydzień. Pierwsza próba wywołania zaczynała sie dobrze ale po odłączeniu od kroplówki wszystko ustapiło. Przed druga próba okazało sie ze dzieciatko sie nagle odwrocilo i skonczyło sie to nagłą cesarka.

dqpranlio13xmlh4.png
    3i49df9hpsafnvhc.png
    f2w39n73u724m8xq.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ