Sesja porodowa
-
nick nieaktualny
-
Jakbym miała tyle pieniędzy i pewność że fotograf ujmie ładne zdjęcia to być może tak. Jednak na pewno nie zdecydowałabym się na on line bo nigdy bym nie chciała żeby moje dziecko to oglądało. Różne są emocje i nie raz może to budzić wstręt niż piękne chwile.
-
czego to ludzie nie wymyślą... czytałam o tym.. sesja porodowa jak by było na co patrzeć.. owszem pare fotek które tatuś pstryknie po urodzeniu dzidzi owszem...ale filmowanie porodu! paranoja jak dla mnie .. nie ma na co patrzeć
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Szwedka wrote:Hej dziewczyny!! Właśnie usłyszałam o nowym trendzie: sesja zdjęciowa podczas porodu, albo nawet poród online!! Co sądzicie na ten temat? Czy same byście sie zdecywały na cos takiego? A może któraś z Was już ma taką pamiątkę?
Reportaż z Cudu narodzin jestem bardzo na tak Mam taką pamiątkę z porodu z synkiem i teraz też planuję Trzeba tylko znaleźć odpowiedniego fotografa, który dyskretnie uchwyci emocji z tego wydarzenia. Mój poród zakończył się CC, synka widziałam tylko chwilę, nie widziałam pierwszego spotkania dziecka z tatusiem itd. ale dzięki zdjęciom mam wszystkie emocje uchwycone
Na Śląsku piękne reportaże wykonuje Fotosister http://fotosister.eu/category/narodziny/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:17
aneczka1983, Azalia, Pianistka lubią tę wiadomość
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 23:07
-
Telashe wrote:uważam że to wymysł ludzi chorujących na pieluszkowe zapalenie mózgu- jeśli ktoś chce, to ok. Osobiście uważam że to obrzydliwe.
Uważasz, że poród jest obrzydliwy? Bo skoro twierdzisz że uwiecznienie go na fotografiach jest obrzydliwe, to sam poród też. A nie sądzisz, że poród to moment wielu emocji, ogromu siły, miłości, wzruszenia, szczęścia, radości, i innych, które warto pamiętać, a można mieć to wszystko na fotografiach? Bo o to właśnie chodzi w reportażu z porodu...Pianistka, zokeia lubią tę wiadomość
-
wszystko zależy od tego jak przebiega poród. Niestety polskie realia odbiegają od tych za granicą, kobiety w dalszym ciągu podłączane są pod KTG, rodzą leżąc, a mężowie siedzą obok i nic nie mogą zrobić. Myślę, że jeżeli ma ktoś możliwość rodzenia przy użyciu piłek, basenu, pomocy męża, to zdjęcia mogą wyjść super. Poza tym chyba nie tak łatwo wpuścić fotografa na porodówkę.
-