X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Sieradz/Konin + okolice
Odpowiedz

Sieradz/Konin + okolice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • teqz Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Jest tu może ktoś, kto rodził w szpitalu w Sieradzu lub w Koninie i może się podzielić doświadczeniami? Lub jeśli rodzilyscie w okolicach - jakie miasto polecacie? :)

• tourrr4 Nowa

Wysłany: 8 lutego 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety niezbyt się na tym znam... Nie będę w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc...

Zawsze trzeba być ostrożnym z książkami i z tym, co w nich jest, bo słowa mają moc zmieniania ludzi.
  • polala Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teqz ja nie rodzilam jeszcze ale z Konina uciekam przed porodem. Nie znam zadnej zadowolonej osoby z porodu w tym szpitalu. Wczoraj po raz kolejny uslyszalam tym razem od nowo poznanej osoby historie jak po porodzie chciala wytoczyc proces szpitalowi w Koninie. Wszystkie moje kolezanki i znajome narzekaly na duza opieszalosc lekarzy odnosnie cc i na chamskie zachowanie co niektorych.

2015.04 I Isci 1 x B4 :(
    2016.03 II Isci 1 x 1AB :(
    2016.06 III Isci 2 x 4CC :(
    2017.04 FET 1x 4CC :(
    2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
    TP 26.03.2018
    29.03.2018 Pola😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ