X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród SU Kopernik
Odpowiedz

SU Kopernik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boo123 wrote:
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

Moja siostra rodziła w Koperniku, ale przez CC. Była zachwycona opieką, przyjechała do porodu sama, lekarz wykonujący cesarkę tak się wzruszył, że jest sama, że wziął jej telefon komórkowy i robił jej córce zdjęcia, żeby chociaż miała jakąś pamiątkę ;) Bardzo serdeczni, normalni, pomocni fachowcy.

boo123 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę, co za fajny człowiek :) Obym tylko na takich trafiła! Jestem już na 99% pewna, że chcę rodzić tam. :)

Marietta lubi tę wiadomość

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ