X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród SU Kopernik
Odpowiedz

SU Kopernik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boo123 wrote:
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

Moja siostra rodziła w Koperniku, ale przez CC. Była zachwycona opieką, przyjechała do porodu sama, lekarz wykonujący cesarkę tak się wzruszył, że jest sama, że wziął jej telefon komórkowy i robił jej córce zdjęcia, żeby chociaż miała jakąś pamiątkę ;) Bardzo serdeczni, normalni, pomocni fachowcy.

boo123 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę, co za fajny człowiek :) Obym tylko na takich trafiła! Jestem już na 99% pewna, że chcę rodzić tam. :)

Marietta lubi tę wiadomość

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ