X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród SU Kopernik
Odpowiedz

SU Kopernik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boo123 wrote:
    Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)
    Pozdrawiam!!

Moja siostra rodziła w Koperniku, ale przez CC. Była zachwycona opieką, przyjechała do porodu sama, lekarz wykonujący cesarkę tak się wzruszył, że jest sama, że wziął jej telefon komórkowy i robił jej córce zdjęcia, żeby chociaż miała jakąś pamiątkę ;) Bardzo serdeczni, normalni, pomocni fachowcy.

boo123 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę, co za fajny człowiek :) Obym tylko na takich trafiła! Jestem już na 99% pewna, że chcę rodzić tam. :)

Marietta lubi tę wiadomość

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ