SU Kopernik
-
Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam!!2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
boo123 wrote:Hej, dziewczyny chciałam Was podpytać konkretnie o ten szpital i Wasze opinie o porodzie tutaj. Szpital na Kopernika jest moim numerem jeden na razie jeśli chodzi o wybór porodówki, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. Jeśli tam rodzić, czy naprawdę konieczne jest prowadzenie ciąży u lekarza tam pracującego, żeby "lepiej" się mną zajęli podczas porodu? Czy rodził tam ktoś bez żadnych znajomości, jak odczucia? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam!!
Moja siostra rodziła w Koperniku, ale przez CC. Była zachwycona opieką, przyjechała do porodu sama, lekarz wykonujący cesarkę tak się wzruszył, że jest sama, że wziął jej telefon komórkowy i robił jej córce zdjęcia, żeby chociaż miała jakąś pamiątkę Bardzo serdeczni, normalni, pomocni fachowcy.boo123 lubi tę wiadomość
-