X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wrocław -porodówka
Odpowiedz

Wrocław -porodówka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłe Panie termin mam na maj 2018 .Jeśli któraś niedawno rodziła we wrocławskim szpitalu napiszcie o swoich doświadczeniach z porodu i pobytu .
    Gdzie najlepiej rodzić? Pozdrawiam

Anans
  • nesssssa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy masz konto na facebooku, ale jest tam grupa " hallo gdzie rodzić - Wrocław?"

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za informację.pozdrawiam

Anans
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ