X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wrocław -porodówka
Odpowiedz

Wrocław -porodówka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłe Panie termin mam na maj 2018 .Jeśli któraś niedawno rodziła we wrocławskim szpitalu napiszcie o swoich doświadczeniach z porodu i pobytu .
    Gdzie najlepiej rodzić? Pozdrawiam

Anans
  • nesssssa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy masz konto na facebooku, ale jest tam grupa " hallo gdzie rodzić - Wrocław?"

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za informację.pozdrawiam

Anans
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ