X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Wrocław -porodówka
Odpowiedz

Wrocław -porodówka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 18 stycznia 2018, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłe Panie termin mam na maj 2018 .Jeśli któraś niedawno rodziła we wrocławskim szpitalu napiszcie o swoich doświadczeniach z porodu i pobytu .
    Gdzie najlepiej rodzić? Pozdrawiam

Anans
  • nesssssa Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy masz konto na facebooku, ale jest tam grupa " hallo gdzie rodzić - Wrocław?"

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
  • Anans Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za informację.pozdrawiam

Anans
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ