X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 11dpo(beta 14) dziś 15dpo obfite krwawienie...
Odpowiedz

11dpo(beta 14) dziś 15dpo obfite krwawienie...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2021, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lepiej pojechać na IP? Tam Ci powinni zrobić badania z krwi chociaz. Na USG nie będzie nic widać pewnie.

Czy powtarzała betę, zeby sprawdzic przyrost?

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2021, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie nie jestem już wstanie wyjść z domu, bo jestem sama z dzieckiem a on już spi, betę miałam robiona w czwartek( w weekend byl lekarz zamknięty) i miałam zrobić dopiero jutro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2021, 22:07

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ