Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie akt urodzenia po poronieniu
Odpowiedz

akt urodzenia po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy po zabiegu szpital wystawia akt urodzenia jeżeli nastąpi to w 8 tyg

Kiara12006
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akty urodzenia wybierasz z urzędu stanu cywilnego.ja otrzymałam zupełny akt urodzenia z adnotacją ze dziecko urodziło się martwe :(

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Akty urodzenia wybierasz z urzędu stanu cywilnego.jeśli zdecydujesz się pochować swoje maleństwo to szpital wystawi ci odpowiednie dokumenty.ja otrzymałam zupełny akt urodzenia z adnotacją ze dziecko urodziło się martwe :(

iv098rib495v7vlg.png

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ale musisz zrobić badania żeby określić płeć płodu. W koncu muszą wiedzieć co na tym akcie napisać

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam płeć określoną to nie musiałam robić badań

iv098rib495v7vlg.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ