X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie akt urodzenia po poronieniu
Odpowiedz

akt urodzenia po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy po zabiegu szpital wystawia akt urodzenia jeżeli nastąpi to w 8 tyg

Kiara12006
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akty urodzenia wybierasz z urzędu stanu cywilnego.ja otrzymałam zupełny akt urodzenia z adnotacją ze dziecko urodziło się martwe :(

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Akty urodzenia wybierasz z urzędu stanu cywilnego.jeśli zdecydujesz się pochować swoje maleństwo to szpital wystawi ci odpowiednie dokumenty.ja otrzymałam zupełny akt urodzenia z adnotacją ze dziecko urodziło się martwe :(

iv098rib495v7vlg.png

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, ale musisz zrobić badania żeby określić płeć płodu. W koncu muszą wiedzieć co na tym akcie napisać

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam płeć określoną to nie musiałam robić badań

iv098rib495v7vlg.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ