X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aminopunkcja
Odpowiedz

Aminopunkcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Miałam dziś wykonywany zabieg aminopunkcji z powodu poszerzenia Nt. Według usg to 15 tydzień- synek. Jednakże Pani Dr powiedziała że w ciągu najbliższych tyg mogę poronic ze względu na liczne wylewy w obrębie łożyska. Płyn owodniowy brunatny także z krwią. Czy może był ktoś w podobnej sytuacji? Z każdą wizyta oczekuje że mi ktoś powie że wszystko dobrze i za każdym razem się rozczarowuje

Patrycja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja wejdz na fioletowa stronę. Tam jest obszerny wątek o amnio.
    A dziewczyny tam na pewno wesprą wiedzą

• Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tego znaleźć

Patrycja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ