X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aminopunkcja
Odpowiedz

Aminopunkcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Miałam dziś wykonywany zabieg aminopunkcji z powodu poszerzenia Nt. Według usg to 15 tydzień- synek. Jednakże Pani Dr powiedziała że w ciągu najbliższych tyg mogę poronic ze względu na liczne wylewy w obrębie łożyska. Płyn owodniowy brunatny także z krwią. Czy może był ktoś w podobnej sytuacji? Z każdą wizyta oczekuje że mi ktoś powie że wszystko dobrze i za każdym razem się rozczarowuje

Patrycja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja wejdz na fioletowa stronę. Tam jest obszerny wątek o amnio.
    A dziewczyny tam na pewno wesprą wiedzą

• Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tego znaleźć

Patrycja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ