SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aminopunkcja
Odpowiedz

Aminopunkcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Miałam dziś wykonywany zabieg aminopunkcji z powodu poszerzenia Nt. Według usg to 15 tydzień- synek. Jednakże Pani Dr powiedziała że w ciągu najbliższych tyg mogę poronic ze względu na liczne wylewy w obrębie łożyska. Płyn owodniowy brunatny także z krwią. Czy może był ktoś w podobnej sytuacji? Z każdą wizyta oczekuje że mi ktoś powie że wszystko dobrze i za każdym razem się rozczarowuje

Patrycja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja wejdz na fioletowa stronę. Tam jest obszerny wątek o amnio.
    A dziewczyny tam na pewno wesprą wiedzą

• Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tego znaleźć

Patrycja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ