X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aminopunkcja
Odpowiedz

Aminopunkcja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 26 lipca 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Miałam dziś wykonywany zabieg aminopunkcji z powodu poszerzenia Nt. Według usg to 15 tydzień- synek. Jednakże Pani Dr powiedziała że w ciągu najbliższych tyg mogę poronic ze względu na liczne wylewy w obrębie łożyska. Płyn owodniowy brunatny także z krwią. Czy może był ktoś w podobnej sytuacji? Z każdą wizyta oczekuje że mi ktoś powie że wszystko dobrze i za każdym razem się rozczarowuje

Patrycja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja wejdz na fioletowa stronę. Tam jest obszerny wątek o amnio.
    A dziewczyny tam na pewno wesprą wiedzą

• Patrycja93 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca 2018, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tego znaleźć

Patrycja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ