Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne i hematologiczne
Odpowiedz

Badania genetyczne i hematologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2025, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wynikach badań krwi trombofili wyszła mi mutacja 675 4g 5g w genie pai 1 w układzie heterozygotycznym. Z racji tego mój ginekolog dał mi skierowanie do poradni genetycznej oraz poradni hematologicznej. Ale czy któraś już miała takie skierowanie i może mi powiedzieć gdzie z skierowaniem na NFZ (bez dopisku pilne) w miarę szybko dostanę wizytę itp? Dzisiaj dzwoniłam pod kilka różnych numerów z czego jeden tylko odebrał i jest termin na czerwiec 2026 🫣🤦🏼‍♀️ nie ukrywam, że jeśli będą tylko takie terminy to chyba będę miała to gdzieś i będę się starała zajść w ciążę bez tego (jestem po martwym urodzeniu w 31tc). Jeśli cokolwiek możecie mi pomóc w wyborze jakichś placówek na skierowanie z NFZ to bardzo proszę o pomoc. Jestem ze Śląska, ale nie gra roli gdzie znajduje się placówka mogę dojechać gdziekolwiek

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔

16.05.25 pozytywny test ciążowy 🌈
    04.06.25 mamy ❤️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2025, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2025, 17:11

Ang3llica lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ