X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne i hematologiczne
Odpowiedz

Badania genetyczne i hematologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wynikach badań krwi trombofili wyszła mi mutacja 675 4g 5g w genie pai 1 w układzie heterozygotycznym. Z racji tego mój ginekolog dał mi skierowanie do poradni genetycznej oraz poradni hematologicznej. Ale czy któraś już miała takie skierowanie i może mi powiedzieć gdzie z skierowaniem na NFZ (bez dopisku pilne) w miarę szybko dostanę wizytę itp? Dzisiaj dzwoniłam pod kilka różnych numerów z czego jeden tylko odebrał i jest termin na czerwiec 2026 🫣🤦🏼‍♀️ nie ukrywam, że jeśli będą tylko takie terminy to chyba będę miała to gdzieś i będę się starała zajść w ciążę bez tego (jestem po martwym urodzeniu w 31tc). Jeśli cokolwiek możecie mi pomóc w wyborze jakichś placówek na skierowanie z NFZ to bardzo proszę o pomoc. Jestem ze Śląska, ale nie gra roli gdzie znajduje się placówka mogę dojechać gdziekolwiek

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔

16.05.25 pozytywny test ciążowy 🌈
    04.06.25 mamy ❤️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 17:11

Ang3llica lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ