WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne i hematologiczne
Odpowiedz

Badania genetyczne i hematologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wynikach badań krwi trombofili wyszła mi mutacja 675 4g 5g w genie pai 1 w układzie heterozygotycznym. Z racji tego mój ginekolog dał mi skierowanie do poradni genetycznej oraz poradni hematologicznej. Ale czy któraś już miała takie skierowanie i może mi powiedzieć gdzie z skierowaniem na NFZ (bez dopisku pilne) w miarę szybko dostanę wizytę itp? Dzisiaj dzwoniłam pod kilka różnych numerów z czego jeden tylko odebrał i jest termin na czerwiec 2026 🫣🤦🏼‍♀️ nie ukrywam, że jeśli będą tylko takie terminy to chyba będę miała to gdzieś i będę się starała zajść w ciążę bez tego (jestem po martwym urodzeniu w 31tc). Jeśli cokolwiek możecie mi pomóc w wyborze jakichś placówek na skierowanie z NFZ to bardzo proszę o pomoc. Jestem ze Śląska, ale nie gra roli gdzie znajduje się placówka mogę dojechać gdziekolwiek

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔
  • Ragazza Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://terminyleczenia.nfz.gov.pl/
    Sprawdz tutaj

Ang3llica lubi tę wiadomość

31 lat
    Hashimoto, niedoczynność tarczycy
    MTHFR hetero, PAI-1 hetero
    Antykoagulant tocznia
    Starania od 05/2024

11.2024 ⏸️
    01.2025 💔 poronienie zatrzymane 10tc
    05.2025 cb 💔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ