X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne i hematologiczne
Odpowiedz

Badania genetyczne i hematologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2025, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wynikach badań krwi trombofili wyszła mi mutacja 675 4g 5g w genie pai 1 w układzie heterozygotycznym. Z racji tego mój ginekolog dał mi skierowanie do poradni genetycznej oraz poradni hematologicznej. Ale czy któraś już miała takie skierowanie i może mi powiedzieć gdzie z skierowaniem na NFZ (bez dopisku pilne) w miarę szybko dostanę wizytę itp? Dzisiaj dzwoniłam pod kilka różnych numerów z czego jeden tylko odebrał i jest termin na czerwiec 2026 🫣🤦🏼‍♀️ nie ukrywam, że jeśli będą tylko takie terminy to chyba będę miała to gdzieś i będę się starała zajść w ciążę bez tego (jestem po martwym urodzeniu w 31tc). Jeśli cokolwiek możecie mi pomóc w wyborze jakichś placówek na skierowanie z NFZ to bardzo proszę o pomoc. Jestem ze Śląska, ale nie gra roli gdzie znajduje się placówka mogę dojechać gdziekolwiek

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔

16.05.25 pozytywny test ciążowy 🌈
    04.06.25 mamy ❤️

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2025, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2025, 17:11

Ang3llica lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ