X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania genetyczne i hematologiczne
Odpowiedz

Badania genetyczne i hematologiczne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ang3llica Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wynikach badań krwi trombofili wyszła mi mutacja 675 4g 5g w genie pai 1 w układzie heterozygotycznym. Z racji tego mój ginekolog dał mi skierowanie do poradni genetycznej oraz poradni hematologicznej. Ale czy któraś już miała takie skierowanie i może mi powiedzieć gdzie z skierowaniem na NFZ (bez dopisku pilne) w miarę szybko dostanę wizytę itp? Dzisiaj dzwoniłam pod kilka różnych numerów z czego jeden tylko odebrał i jest termin na czerwiec 2026 🫣🤦🏼‍♀️ nie ukrywam, że jeśli będą tylko takie terminy to chyba będę miała to gdzieś i będę się starała zajść w ciążę bez tego (jestem po martwym urodzeniu w 31tc). Jeśli cokolwiek możecie mi pomóc w wyborze jakichś placówek na skierowanie z NFZ to bardzo proszę o pomoc. Jestem ze Śląska, ale nie gra roli gdzie znajduje się placówka mogę dojechać gdziekolwiek

9/11/24 Maksymilian 31tc 👼💔

16.05.25 pozytywny test ciążowy 🌈
    04.06.25 mamy ❤️
    15.07.25 pierwsze prenatalne, wszystko dobrze 🫶
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja, 17:11

Ang3llica lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ