X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania po poronieniu-D-dimery
Odpowiedz

Badania po poronieniu-D-dimery

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • staraczka123456789 Znajoma

Wysłany: 23 października 2024, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, poroniłam 2 tygodnie temu w 7 tygodniu. Jak myślicie czy mogę zrobić już badanie na d-dimery bo zaczęły puchnąć mi stopy i szarpią mnie nogi. Dostalam skierowanie na USG doppler żył i d-dimery.

• monii00 Autorytet

Wysłany: 23 października 2024, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam acard po poronieniu na takie problemy, czas wykonania badań skonsultuj z lekarzem. Mi gin np antykoagulant tocznia dopiero kazał minimum 6 tyg po poronieniu zrobić.

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ