X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badanie HSG
Odpowiedz

Badanie HSG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulik Znajoma

Wysłany: 5 czerwca 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może ktoś się znajdzie kto miał hsg i okazało się że jeden jajowód jest drożny a drugi nie i udało się zajsc w ciążę? W grudniu w zeszłym roku miałam laparoskopię ciąży pozamacicznej w lewym jajwodzie i jajwod zostawili a dziś miałam badanie hsg no i prawy drożny a lewy ten operowany niedrozny :( i teraz wizytę mam za dwa tygodnie i ciekawa jestem co teraz ze mną będzie...czy może któraś miała podobną sytuację?jak wygląda dalsze staranie o dziecko? Pozdrawiam

Paulik
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ