X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Beta po łyżeczkowania
Odpowiedz

Beta po łyżeczkowania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 13 października 2023, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem 2 tygodnie po łyżeczkowania , przed poronieniem i zabiegiem miałam bete 1110 a po 2 tygodniach zrobiłam i mam jeszcze bete 49 czy tak długo schodzi ? Boje się ze coś tam zostało ??

Aneciulka1989
  • thestorm Autorytet

Wysłany: 14 października 2023, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneciulka1989 wrote:
    Witam jestem 2 tygodnie po łyżeczkowania , przed poronieniem i zabiegiem miałam bete 1110 a po 2 tygodniach zrobiłam i mam jeszcze bete 49 czy tak długo schodzi ? Boje się ze coś tam zostało ??

Mi schodziła bardzo długo. Lekarze mówili ze najważniejsze że schodzi. Powtórz betę za tydzień.
    Mi spadała 5msc z wyniku ponad 10tys przed. Także bez porównania. Lekarz powiedział że musimy czekać. Kolejne łyżeczkowanie byłoby niebezpieczne bo mi zrobili pierwsze tak że mam ogniska adenomiozy. Dlatego czekaliśmy.

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
    I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵
    6.12.24 synek na świecie ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ