X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bol piersi/biegunka po poronieniu
Odpowiedz

Bol piersi/biegunka po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 12 września 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio założyłam temat ' co sadzicie o tym poronieniu?'.
    Czy któraś z was miała po poronieniu może bol piersi oraz biegunkę ? Dzisiaj 8dc a piersi bolą, dośc to dziwne ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam. Do wczoraj jeszcze ból piersi i własnie biegunka :/, nie pierwszy raz w ciagu tych 10 dni od poronienia. To chyba jakiś "efekt uboczny".
    Zrobiłam bete, bo przestraszyłam się, ze zamiast spadać ona rośnie ale na szczęście spada, wolno, ale spada.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ