Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ból po poronieniu
Odpowiedz

Ból po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Mam 20lat i poronienie za sobą.Straciłam ciąże w 6tc.Poroniłam 8-cy temu.Do tej pory nie moge sobie z tym poradzić.Zostałam z tym wszystkim sama,nie mam żadnego wsparcia od bliskich.Dla nich najlepiej jest wogole nie wracać do tego co się stało.Każdy dzień,tydzień miesiąc jest dla mnie czyms okropnym.Za miesiąc powinnam mieć przy sobie maleństwo,ale tak nie będzie.Bo w życiu nie jest tak jak my chcemy tylko tak jak jest nam pisene.Boli mnie to,że nie miałam żadnych szans żeby usłyszeć serduszko,czuć ruchy.Nie umiem myśleć normalnie.Każdy dzień jest dla mnie mocnym kopniakiem od losu.A najgorsze jest to,że niektore dziewczyny robią mi na złość,mowią,że dziecko już kopie itp.Nie zdają sobie z tego sprawy,że mnie to bardzo boli i cierpie.Słysze caly czas MLODA JESTEŚ,MASZ CZAS NA DZIECKO...Tylko,że ja czekałam żeby zajść w ciąże 9-cy.Udało się i tak szybko stracilam szczęście.Nie wiem czy wytrzymam w dniu,w którym powinnam zobaczyć dzidziusia.Będe z tym sama jak zawsze.Nikt nie zrozumie tego co czuje się po stracie maleństwa i lepiej by było żeby nie gadali tych glupot bo to nie jest wsparcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomości

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wiesz wejdź sobie na część Aniołkowe mamusie tam jest nas wiele i bardzo nawzajem sie wspieramy. Współczuje CI bardzo wiem,zę to jest bardzo trudne ale życie robi nam wiele niespodzianek i wierzę,ze Twój Aniołek z nieba wesprze CIe oraz wyprosi rodzeństwo dla siebie tu na ziemi <3
    Przytulam bardzo mocno <3

• aNiLewe Autorytet

Wysłany: 5 października 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś sama, bo My jesteśmy tu dla Ciebie!

relgh3712p7a99v2.png
    l22ndf9hv5oanf39.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ