Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bóle po poronieniu biochem.
Odpowiedz

Bóle po poronieniu biochem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • alicja Nowa

Wysłany: 22 lutego, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Mam pytanie o Wasze odczucia po ciąży biochemicznej.

To była moja pierwsza c. biochem.
    Ostatni okres miałam 13 stycznia. Przełom 4/5 tygodnia - coś a'la słaby okres, w toalecie. Po tym czasie robiłam testy ciążowe, wychodzą ujemne.

Mam pytanie czy normalne są bóle brzucha których doświadczam, przeszło tydzień po tym co opisałam. Jest to lekki, niemal ciągły ból. z ukłuciem od czasu do czasu :/

Jakie są Wasze doświadczenia?

• Mała mara Nowa

Wysłany: 22 maja, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja tydzień po poronieniu dostałam takich dziwnych lekkich bóli w podbrzuszu, bardziej było to kłucie ale zaniepokoiło mnie że ból promieniował do pośladka I do uda po tej samej stronie. W USG czysto, rzekomo nic nie ma, jestem po antybiotyku a ból nadal jest. Nie wiem co się dzieje bo gin. twierdzi że wszystko ok. Dla pewności badało mnie już 2 lekarzy i nadal nic nie wiem. Niepokoją mnie te bóle a to już miesiąc po poronieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ