X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Bóle po poronieniu biochem.
Odpowiedz

Bóle po poronieniu biochem.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • alicja Nowa

Wysłany: 22 lutego 2024, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Mam pytanie o Wasze odczucia po ciąży biochemicznej.

To była moja pierwsza c. biochem.
    Ostatni okres miałam 13 stycznia. Przełom 4/5 tygodnia - coś a'la słaby okres, w toalecie. Po tym czasie robiłam testy ciążowe, wychodzą ujemne.

Mam pytanie czy normalne są bóle brzucha których doświadczam, przeszło tydzień po tym co opisałam. Jest to lekki, niemal ciągły ból. z ukłuciem od czasu do czasu :/

Jakie są Wasze doświadczenia?

• Mała mara Nowa

Wysłany: 22 maja 2024, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja tydzień po poronieniu dostałam takich dziwnych lekkich bóli w podbrzuszu, bardziej było to kłucie ale zaniepokoiło mnie że ból promieniował do pośladka I do uda po tej samej stronie. W USG czysto, rzekomo nic nie ma, jestem po antybiotyku a ból nadal jest. Nie wiem co się dzieje bo gin. twierdzi że wszystko ok. Dla pewności badało mnie już 2 lekarzy i nadal nic nie wiem. Niepokoją mnie te bóle a to już miesiąc po poronieniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ