X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Brak miesiączki po zabiegu łyżeczkowania
Odpowiedz

Brak miesiączki po zabiegu łyżeczkowania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy dostałyście miesiaczke po zabiegu? Mi zaczął się 5tyg i brak jakichkolwiek plamien czy krwawień, 3dni lekkie bóle jak na miesiaczke i nic więcej zaczynam się martwić

• promykk Autorytet

Wysłany: 26 maja, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Kiedy dostałyście miesiaczke po zabiegu? Mi zaczął się 5tyg i brak jakichkolwiek plamien czy krwawień, 3dni lekkie bóle jak na miesiaczke i nic więcej zaczynam się martwić
    Hej, po łyżeczkowaniu dostałam 1 miesiączkę po 39 dniach, a normalne cykle mam krótkie 25 dni. Lekarz mówił, że jak po 8 tyg. nie dostanę to zrobić test (staraliśmy się dalej) i jak negatywny to przyjść zobaczyć co się dzieje. 🤗

Nvciiiia lubi tę wiadomość

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
  • Nvciiiia Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promykk wrote:
    Hej, po łyżeczkowaniu dostałam 1 miesiączkę po 39 dniach, a normalne cykle mam krótkie 25 dni. Lekarz mówił, że jak po 8 tyg. nie dostanę to zrobić test (staraliśmy się dalej) i jak negatywny to przyjść zobaczyć co się dzieje. 🤗

Widzę że udało Ci się szybko zajść po zabiegu czy stosowałaś jakieś suplement na pomoc czy tak szczęście dopisało?😊 Daje mi to dużą nadzieję jak widzę takie sytuacje 😊

• promykk Autorytet

Wysłany: 27 maja, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nvciiiia wrote:
    Widzę że udało Ci się szybko zajść po zabiegu czy stosowałaś jakieś suplement na pomoc czy tak szczęście dopisało?😊 Daje mi to dużą nadzieję jak widzę takie sytuacje 😊
    Podobno od razu po poronieniu kilka miesięcy jest większa płodność, hormony rozhulane, jajniki próbują „nadrobić”. Na kontroli 2 tyg. po łyżeczkowaniu gin już dał zielone światło do starań, udało się w 3 cyklu.

Nie zmieniałam nic, jedynie po pozytywnym teście badałam razem z betą progesteron i rzeczywiście był niski, dostałam duphaston i jeszcze acard w tej ciąży.

Wszystkiego dobrego. ❤️‍🩹

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️
    NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    tp: 08.09.25 🍼🤞

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ