Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po łyżeczkowaniu- po 3 cyklach czy 3 miesiącach?
Odpowiedz

Ciąża po łyżeczkowaniu- po 3 cyklach czy 3 miesiącach?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olliiii Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jakie miałyście zalecenie odnośnie ciąży po lyzeczkowaniu? Wszędzie gdzie czytam to albo 3 cykle albo 3 miesiące. Zazwyczaj to jedno i to samo, ale np. w moim przypadku jestem 2 miesiące po poronieniu i nadal nie mam @. Zdrowotnie wszystko okej, ale beta mi długo spada po bliźniakach i zastanawiam się czy mogę zajść już za miesiąc (czyli po 3 miesiącach) czy po 3 cyklu?

12.01.2018r. - 2 Aniołki [*] 8tc 👼🏻👼🏻
    06.09.2018r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻
    18.10.2019 r. - Synek 👶🏼❤
    30.10.2021r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻

07.12.2021r. - ⏸️ hej maluchu 😍❤

🔸️Mthfr C677T hetero
    🔸️Mthfr A12986 hetero
    🔸️Pai-1 4G homo

3jgx43r8z5x07y20.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej iść do lekarza po miesiączce w terminie owualcje.Sprawdzi czy wszytsko dobrze i powie czy już czy czekać.Ja osobiście bym odczekala jeszcze przynajmniej dwa cykle żeby endometrium mogło się odbudować.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ