X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża po łyżeczkowaniu- po 3 cyklach czy 3 miesiącach?
Odpowiedz

Ciąża po łyżeczkowaniu- po 3 cyklach czy 3 miesiącach?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olliiii Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jakie miałyście zalecenie odnośnie ciąży po lyzeczkowaniu? Wszędzie gdzie czytam to albo 3 cykle albo 3 miesiące. Zazwyczaj to jedno i to samo, ale np. w moim przypadku jestem 2 miesiące po poronieniu i nadal nie mam @. Zdrowotnie wszystko okej, ale beta mi długo spada po bliźniakach i zastanawiam się czy mogę zajść już za miesiąc (czyli po 3 miesiącach) czy po 3 cyklu?

12.01.2018r. - 2 Aniołki [*] 8tc 👼🏻👼🏻
    06.09.2018r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻
    18.10.2019 r. - Synek 👶🏼❤
    30.10.2021r. - Aniołek [*] 5tc 👼🏻

07.12.2021r. - ⏸️ hej maluchu 😍❤

🔸️Mthfr C677T hetero
    🔸️Mthfr A12986 hetero
    🔸️Pai-1 4G homo

3jgx43r8z5x07y20.png
  • Kasionek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej iść do lekarza po miesiączce w terminie owualcje.Sprawdzi czy wszytsko dobrze i powie czy już czy czekać.Ja osobiście bym odczekala jeszcze przynajmniej dwa cykle żeby endometrium mogło się odbudować.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ