Partner
merytoryczny

Akcja społeczna - endometrioza

Dumnie wspieramy Akcję!

Wiele niespodzianek w drodze:

POBIERZ W MARCU ZA DARMO
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża pozamaciczna
Odpowiedz

Ciąża pozamaciczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MamaR Koleżanka

Wysłany: 30 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po cp ale moja była tak silna że zagrażała życiu a na stół trafiłam prawdopodobnie w ostatniej chwili mając 2litry krwi w brzuchu , jajnik i jajowód usunięte , również kazali czekać pół roku , ja jednak zaszlam w drugim cyklu , moja córka właśnie ma prawie 11 miesięcy , koszmaru z tamtego czasu nie zapomnę do końca życia no i tego bólu przed i po operacji.
    Co do zrostów wydaje mi się ze są po zabiegach otwierania operacyjnych np cesarka lub coś tam .
    Co do bólu jajnika prawdopodobnie wróciła ci owulacja i jest ona z lewego , może ta cp była w prawym ? Nie mam pojęcia, nie zdążyłam po cp czuć bólu na owulację , po ciąży owszem wiem kiedy jest :)
    Życzę powodzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaR dziękuje za odpowiedź :) i gratuluję córeczki :)

• Ineez Koleżanka

Wysłany: 19 lutego 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się czyta takie historie z Happy Endem

02.2016 poronienie,łyżeczkowanie, ciężkie zapalenie endometrium,7 tc.
    06 2018 ciąża pozamaciczna, krwotok,usunięty lewy jajowód.
    Starania:Clo, Metformax, Ovitrelle, Luteina,suplementy
    4b5ff75ef9.png
    60cca457a4.png
    dee1c600ec.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ