Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Co może oznaczać taki test ? Pomocy nie wiem co myśleć
Odpowiedz

Co może oznaczać taki test ? Pomocy nie wiem co myśleć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szromniczkowa Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim 15 października poronilam w 20tc. 24liatopada dostałam @ ale dziś już po @ strasznie mnie muli więc z głupoty bo miałam w domu zrobiłam test ciążowy. Ale nie wiem co mam myśleć jedna kreska mocno czerwona a druga delikatna ale jest widoczna. Szkoda że nie mogę dodać Tutaj zdj :( Dziewczyny pomocy !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 10:36

• Ania 33 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może idź pobrać krew na betę. I do lekarza jak najszybciej. Tam gdzie mieszkam w laboratorium diagnostyka można takie badnie zrobić do wieczora chyba do 22 i rano masz wynik i wiesz już co i jak. Trzymam kciuki jak coś ;)

Mama Aniołka Szymonka 33tc ur. 9.08.2018 zm.12.08.2018(*) i ziemskiej Juleczki ur.25.06.2015
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szromniczkowa poroniłaś na bardzo zaawansowanym etapie ciąży. możesz mieć w dalszym ciągu jeszcze śladowe ilości bety z poprzedniej. Jak zrobisz badanie to musisz je powtórzyć koniecznie za dwa dni.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ