X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ćwiczenia po poronieniu kiedy?
Odpowiedz

Ćwiczenia po poronieniu kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Niestety straciłam swoje maleństwo w 5 tygodniu :(. Nie miałam zabiegu oczyściło sie wszystko samo,dzisiaj byłam na kontroli i gin powiedział ,ze jest wszystko ok .Miałam do niego tyle pytań ,ze o połowie zapomniałam i nurtuję mnie jedno czy mogę zacząć ćwiczyć.Przed zajściem w ciąże ćwiczyłam 5x w tygodniu (orbitrek i takie tam wygibasy z Mel B )jak tylko zaszłam w ciąże przestałam aby nie kusić losu puki gin nie da mi na nie pozwolenie.A teraz chciał bym wrócić do nich aby sie po 1 troche wyładować a po 2 nie stracić formy przed zajściem w kolejną ciąże.Pozdrawiam

Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc

gg64j44jcony4hyw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wszystko jest ok wg lekarza, to mozesz wrocic do cwiczen.
    nawet wskazane dla przyszłej ciąży przeciez, ogolnego stanu zdrowia i dobrego samopoczucia:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ