Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ćwiczenia po poronieniu kiedy?
Odpowiedz

Ćwiczenia po poronieniu kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Niestety straciłam swoje maleństwo w 5 tygodniu :(. Nie miałam zabiegu oczyściło sie wszystko samo,dzisiaj byłam na kontroli i gin powiedział ,ze jest wszystko ok .Miałam do niego tyle pytań ,ze o połowie zapomniałam i nurtuję mnie jedno czy mogę zacząć ćwiczyć.Przed zajściem w ciąże ćwiczyłam 5x w tygodniu (orbitrek i takie tam wygibasy z Mel B )jak tylko zaszłam w ciąże przestałam aby nie kusić losu puki gin nie da mi na nie pozwolenie.A teraz chciał bym wrócić do nich aby sie po 1 troche wyładować a po 2 nie stracić formy przed zajściem w kolejną ciąże.Pozdrawiam

Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc

gg64j44jcony4hyw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wszystko jest ok wg lekarza, to mozesz wrocic do cwiczen.
    nawet wskazane dla przyszłej ciąży przeciez, ogolnego stanu zdrowia i dobrego samopoczucia:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ