X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ćwiczenia po poronieniu kiedy?
Odpowiedz

Ćwiczenia po poronieniu kiedy?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała 232 Koleżanka

Wysłany: 31 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.
    Niestety straciłam swoje maleństwo w 5 tygodniu :(. Nie miałam zabiegu oczyściło sie wszystko samo,dzisiaj byłam na kontroli i gin powiedział ,ze jest wszystko ok .Miałam do niego tyle pytań ,ze o połowie zapomniałam i nurtuję mnie jedno czy mogę zacząć ćwiczyć.Przed zajściem w ciąże ćwiczyłam 5x w tygodniu (orbitrek i takie tam wygibasy z Mel B )jak tylko zaszłam w ciąże przestałam aby nie kusić losu puki gin nie da mi na nie pozwolenie.A teraz chciał bym wrócić do nich aby sie po 1 troche wyładować a po 2 nie stracić formy przed zajściem w kolejną ciąże.Pozdrawiam

Aniołeczek [*] 22.07.2015 -6tc

gg64j44jcony4hyw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wszystko jest ok wg lekarza, to mozesz wrocic do cwiczen.
    nawet wskazane dla przyszłej ciąży przeciez, ogolnego stanu zdrowia i dobrego samopoczucia:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ