X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Cykl po poronieniu
Odpowiedz

Cykl po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miłośćPonadwszytsko Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jak liczyć cykl po poronieniu? Od poronienia , zabiegu czy wogóle trzeba czekać na @ a ten potraktować jako nie cykl ?

• iga28 Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dnia zabiegu mi lekarz kazał liczyć jako pierwszy dzien

oar83e3kxq0nve8p.png
    Aniołki - marzec 2015
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie nowy cykl od dnia zabiegu :) zapraszamy na forum ciaza po poronieniu tam dziewczy odpowiedza na teoje pytania :)

• miłośćPonadwszytsko Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane , już sama nie wiedziałam jak mam to liczyć i czy jest ok :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ