X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Cykl po poronieniu
Odpowiedz

Cykl po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miłośćPonadwszytsko Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jak liczyć cykl po poronieniu? Od poronienia , zabiegu czy wogóle trzeba czekać na @ a ten potraktować jako nie cykl ?

• iga28 Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od dnia zabiegu mi lekarz kazał liczyć jako pierwszy dzien

oar83e3kxq0nve8p.png
    Aniołki - marzec 2015
  • kasienka111 Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie nowy cykl od dnia zabiegu :) zapraszamy na forum ciaza po poronieniu tam dziewczy odpowiedza na teoje pytania :)

• miłośćPonadwszytsko Znajoma

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane , już sama nie wiedziałam jak mam to liczyć i czy jest ok :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ