X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy ja poroniłam ? :(
Odpowiedz

Czy ja poroniłam ? :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilyes Nowa

Wysłany: 25 maja 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane :* mam problem wczoraj zaczęłam krwawić 8tc , pojechałam do szpitala niestety mieszkam w UK i mają to w nosie , stwierdzili że jak poronienie to poronienie selekcja naturalna . Nie miałam USG ani badania krwi dosłownie nic ! Wybłagałam USG które będę miała dopiero jutro bo czasu nie mają . Krwawienie było jak przy okresie , dziś od rana mam tylko brązowe plamienia które zanikają . Aha zapomniałam dodać że wczoraj jak zobaczyłam krwawienie zaaplikowalam Luteinę 100 ponieważ mam w domu . Myślicie że jest jeszcze szansa że moja fasolka tam jest jeszcze ?

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilyes - bywa, że krwiak pęknie i się wypróżnia, to się nagłym krwotokiem może właśnie okazać. Nie raz już czytałam o na prawdę mocnych krwawieniach a ciąże się utrzymywały.

Szansa owszem jest, usg wszystko rozstrzygnie.

Życze Ci, aby to był "tylko" opróżniający się krwiak czy cokolwiek innego, ale żeby było ok <3

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Lilyes Nowa

Wysłany: 25 maja 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* mam nadzieję a tak się boje . Po 1.5 roku starań w końcu się udało a tu taka sytuacja :( jeszcze nikt nie chce pomóc zbadać :(

• kate55 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana i jak? Masz jakieś wieści? Trzymaj się dzielnie :*

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ