SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?
Odpowiedz

czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej robiłam beta HCG 30/06 wynosiło 8896, dziś 04/07 powtarzałam i wynosiło 15847 czyli przyrost wg kalkulatora jest chyba zbyt niski, co myślicie, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wizytę mam dopier 14/07/2022 wcześniej byłam 28/06 we wtorek, nie było jeszcze serduszka, lekarz ocenił ciąże na początek 6 tygodnia wtedy... Dajcie znać co myślicie jedną ciąże już poroniłam, ale wtedy betę miałam chyba na max poziomie 4000 najwyższą...

• Anka94 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2022, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na takim etapie już raczej nie bada się bety ,bo ten wzrost później spowalnia,nie podwaja się co 48h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2022, 17:52

ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
    Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
    Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
    Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie, po poprzednim poronieniu fiksuje - mam 32 lata więc czas najwyższy na dzieciątko ;/

Anka94 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ