Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?
Odpowiedz

czy przyrost beta hcg nie jest zbyt niski?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej robiłam beta HCG 30/06 wynosiło 8896, dziś 04/07 powtarzałam i wynosiło 15847 czyli przyrost wg kalkulatora jest chyba zbyt niski, co myślicie, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wizytę mam dopier 14/07/2022 wcześniej byłam 28/06 we wtorek, nie było jeszcze serduszka, lekarz ocenił ciąże na początek 6 tygodnia wtedy... Dajcie znać co myślicie jedną ciąże już poroniłam, ale wtedy betę miałam chyba na max poziomie 4000 najwyższą...

• Anka94 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2022, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na takim etapie już raczej nie bada się bety ,bo ten wzrost później spowalnia,nie podwaja się co 48h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2022, 17:52

ONA jeszcze 27l ,ON 30lat
    Listopad 2021 - ciąża biochem 🤔
    Kwiecień 2022 -poronienie 9tydz/12tydz😭😇
    Walczymy o spełnienie jedynego marzenia- CHCEMY BYĆ RODZICAMI 👶👪
  • wiki1990 Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie, po poprzednim poronieniu fiksuje - mam 32 lata więc czas najwyższy na dzieciątko ;/

Anka94 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ