X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis
Odpowiedz

Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej w 24 DC. Dwa razy wyszło ze mnie taki coś. Za pierwszym razem mówię dobra czuję że coś poleciało i tak widziałam tylko że duży skrzep. Teraz drugi raz przecieklam i wyciągnęłam tampon zalalam się krwią i wyszedł taki skrzep
    Zrobiłam zdjecie dla ginekologa bo jestem przerażona że mogłam być w ciąży i poronić... Taki miesiąc że nawet nie pomyślałam o okresie ,nagle mnie złapał aż mi słabo cały dzień dzisiaj było nie mogę spać w głowie się kręci 😭
    https://zapodaj.net/plik-3lVw92F3a9

• promykk Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz regularne cykle i dostałaś 3 dni wcześniej okres to za szybko żeby się wytworzyły takie duże tkanki. Pęcherzyk ciążowy ma wtedy kilka mm maksymalnie.

Mogło się coś poprzestawiać albo to coś innego, ja bym jechała na sor dla bezpieczeństwa.

Może zostało coś w Tobie? Trochę jak kondom wygląda.

Powodzenia!

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    03.03 ⏳prenatalne
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ