X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis
Odpowiedz

Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej w 24 DC. Dwa razy wyszło ze mnie taki coś. Za pierwszym razem mówię dobra czuję że coś poleciało i tak widziałam tylko że duży skrzep. Teraz drugi raz przecieklam i wyciągnęłam tampon zalalam się krwią i wyszedł taki skrzep
    Zrobiłam zdjecie dla ginekologa bo jestem przerażona że mogłam być w ciąży i poronić... Taki miesiąc że nawet nie pomyślałam o okresie ,nagle mnie złapał aż mi słabo cały dzień dzisiaj było nie mogę spać w głowie się kręci 😭
    https://zapodaj.net/plik-3lVw92F3a9

• promykk Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz regularne cykle i dostałaś 3 dni wcześniej okres to za szybko żeby się wytworzyły takie duże tkanki. Pęcherzyk ciążowy ma wtedy kilka mm maksymalnie.

Mogło się coś poprzestawiać albo to coś innego, ja bym jechała na sor dla bezpieczeństwa.

Może zostało coś w Tobie? Trochę jak kondom wygląda.

Powodzenia!

10.2024 💔 9tc. p. zatrzymane, zabieg
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 jest 💗 🥹
    14.02 3,2cm 🫛
    21.02 NIFTY pro niskie ryzyka 🩷👧
    03.03 6,7cm 🍋

cukrzyca ciążowa 🍬, letrox, acard
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ