X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis
Odpowiedz

Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej w 24 DC. Dwa razy wyszło ze mnie taki coś. Za pierwszym razem mówię dobra czuję że coś poleciało i tak widziałam tylko że duży skrzep. Teraz drugi raz przecieklam i wyciągnęłam tampon zalalam się krwią i wyszedł taki skrzep
    Zrobiłam zdjecie dla ginekologa bo jestem przerażona że mogłam być w ciąży i poronić... Taki miesiąc że nawet nie pomyślałam o okresie ,nagle mnie złapał aż mi słabo cały dzień dzisiaj było nie mogę spać w głowie się kręci 😭
    https://zapodaj.net/plik-3lVw92F3a9

• promykk Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli masz regularne cykle i dostałaś 3 dni wcześniej okres to za szybko żeby się wytworzyły takie duże tkanki. Pęcherzyk ciążowy ma wtedy kilka mm maksymalnie.

Mogło się coś poprzestawiać albo to coś innego, ja bym jechała na sor dla bezpieczeństwa.

Może zostało coś w Tobie? Trochę jak kondom wygląda.

Powodzenia!

10.2024 💔 9tc.
    30.12.24 ⏸️ beta: 24,3 🤞
    02.01 beta: 98,2 🌱
    08.01 beta: 1209 🌿
    09.01 🩺 pęcherzyk 3mm 🙏
    17.01 🩺 jest 💗 🥹
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ