X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis
Odpowiedz

Czy to poronieniem zamazane zdjęcie opis

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tinka96 Znajoma

Wysłany: 5 stycznia, 03:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dostałam miesiączkę 3 dni wcześniej w 24 DC. Dwa razy wyszło ze mnie taki coś. Za pierwszym razem mówię dobra czuję że coś poleciało i tak widziałam tylko że duży skrzep. Teraz drugi raz przecieklam i wyciągnęłam tampon zalalam się krwią i wyszedł taki skrzep
    Zrobiłam zdjecie dla ginekologa bo jestem przerażona że mogłam być w ciąży i poronić... Taki miesiąc że nawet nie pomyślałam o okresie ,nagle mnie złapał aż mi słabo cały dzień dzisiaj było nie mogę spać w głowie się kręci 😭
    https://zapodaj.net/plik-3lVw92F3a9

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ