X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Czy z plamieniem obfitym mam szansę donosić?
Odpowiedz

Czy z plamieniem obfitym mam szansę donosić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jusia94 Nowa

Wysłany: 30 stycznia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny,
    Ponad Tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży u ginekologa, wcześniej 4 testy pozytywne. Lekarz stwierdził 6 tydzień i że tętno już jest ale za słabe. Zalecił kwas i wizytę za 2 tyg. 3 dni później plamienie, dziś jest szósty dzień plemienia.wczoraj byłam w szpitalu gdzie dostałam duphaston 3 x 1. W czwartek probowalam dostać się do lekarza ale odesłał mnie właśnie do szpitala. Tam lekarz powiedział że nie słyszy serca dał leki i kazał w pon iść gin. Dziś czuje że nadchodzi koniec , nie chce tego.Powiedzcie czy której z was udało się fdonosic z takim plemieniem? Jest dziś obfite -to 6 dzień. Dodam że przez tydzień nic nie urosło , lekarz nic konkretnego nie chciał mówić. W pracy nie mogę powiedzieć o swoim problemie a pracuje fizycznie. Dodam że od wczoraj już nie bola mnie piersi .

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ