Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Doktor Paśnik immunolog
Odpowiedz

Doktor Paśnik immunolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Polca9942 Nowa

Wysłany: 23 lipca 2021, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, jestem tu nowa. Niestety po dwóch stratach szukam pomocy. Psychicznie wymiękam, muszę zrobić wszystko żeby to się nie powtórzyło. Ginekolog poleciła mi doktora Paśnika, jakie macie o nim opinie? Ciężko jest się zapisać, słyszałam o jakimś emailu ale nigdzie go nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna jeśli ktoś podałby mi go. Pozdrawiam. 👋

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docent podaje emaila do siebie tylko swoim pacjentkom !
    Obecnie już nawet nie zawsze odpisuje swoim pacjentkom przez to, że ktoś nierozgarnięty podał jego emaila i ludzie go zaspamowali.
    Tak, trudno się dostać, ale to świetny specjalista. Polecam dzwonić codziennie do APC w Łodzi i może uda się złapać termin.
    Jakie badania po poronieniach robiłaś, jakie badania ogólnie masz zrobione ?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected]
    To jest mail na który pisałam i w ten sam dzień mi odpisali. Życzę powodzenia! Ściskam mocno 🍀✊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ