X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Doktor Paśnik immunolog
Odpowiedz

Doktor Paśnik immunolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Polca9942 Nowa

Wysłany: 23 lipca 2021, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, jestem tu nowa. Niestety po dwóch stratach szukam pomocy. Psychicznie wymiękam, muszę zrobić wszystko żeby to się nie powtórzyło. Ginekolog poleciła mi doktora Paśnika, jakie macie o nim opinie? Ciężko jest się zapisać, słyszałam o jakimś emailu ale nigdzie go nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna jeśli ktoś podałby mi go. Pozdrawiam. 👋

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docent podaje emaila do siebie tylko swoim pacjentkom !
    Obecnie już nawet nie zawsze odpisuje swoim pacjentkom przez to, że ktoś nierozgarnięty podał jego emaila i ludzie go zaspamowali.
    Tak, trudno się dostać, ale to świetny specjalista. Polecam dzwonić codziennie do APC w Łodzi i może uda się złapać termin.
    Jakie badania po poronieniach robiłaś, jakie badania ogólnie masz zrobione ?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected]
    To jest mail na który pisałam i w ten sam dzień mi odpisali. Życzę powodzenia! Ściskam mocno 🍀✊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ