Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Doktor Paśnik immunolog
Odpowiedz

Doktor Paśnik immunolog

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Polca9942 Nowa

Wysłany: 23 lipca 2021, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, jestem tu nowa. Niestety po dwóch stratach szukam pomocy. Psychicznie wymiękam, muszę zrobić wszystko żeby to się nie powtórzyło. Ginekolog poleciła mi doktora Paśnika, jakie macie o nim opinie? Ciężko jest się zapisać, słyszałam o jakimś emailu ale nigdzie go nie mogę znaleźć. Bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczna jeśli ktoś podałby mi go. Pozdrawiam. 👋

• joanien1104 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2021, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docent podaje emaila do siebie tylko swoim pacjentkom !
    Obecnie już nawet nie zawsze odpisuje swoim pacjentkom przez to, że ktoś nierozgarnięty podał jego emaila i ludzie go zaspamowali.
    Tak, trudno się dostać, ale to świetny specjalista. Polecam dzwonić codziennie do APC w Łodzi i może uda się złapać termin.
    Jakie badania po poronieniach robiłaś, jakie badania ogólnie masz zrobione ?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [email protected]
    To jest mail na który pisałam i w ten sam dzień mi odpisali. Życzę powodzenia! Ściskam mocno 🍀✊

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ