Drugie poronienie?
-
Cześć dziewczyny, jestem po jednym poronieniu zatrzymanym, serduszko przestało bić w 8 tygodniu, zabieg lyzeczkowania. Kiedy dostaliśmy zielone światło udało się w 2 CS. Poszłam do ginekologa wg miesiączki w 6 +6 . Było jajo płodowe ale lekarz nie mógł znaleść zarodka... Szukał i szukał i w końcu znalazł stwierdził, że wg niego "coś tu pulsuje",nie podobała mu się także nie wyraźnie krawędź jaja plodowego.przepisal Duphaston i za wizytę za tydzień. Byłam wczoraj. Według niego wszystko wygląda super ale ciąża jest mlodsza, wszystkie parametry wskazują na początek 6 tygodnia, serca brak. Dalej Duphaston i kolejna wizyta za tydzień. Pojechałam dzisaj na betę, powtórzę w piątek. Ale płaczę od rana i wg mam wrażenie jakby ustępowały objawy ciąży, mąż twierdzi, że panikuje. W sumie nie wiem po co tu pisze ale chyba muszę się po prostu wygadać... Bardzo bym chciała usłyszeć, że ta ciąża może się skończyć dobrze...
-
nick nieaktualny
-
Chociaż skonsultowalam się telefonicznie z moim lekarzem, który stwierdził, że poziom jest bardzo wysoki, to że nie ma podwojenia to nie wróży dobrze ale on by tego jeszcze za spadek nie uznał bo maszyna mogła raz za wyżyć raz zaniżyć 😒 mam powtórzyć jeszcze w poniedziałek
-
nick nieaktualnyMila88 wrote:Nie robiłam ale odebrałam dzisaj betę z 80963 na 80118 i ostatni cień nadzieji przepadł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2022, 15:07
-