X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Endometrium po poronieniu
Odpowiedz

Endometrium po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nikusia3 Nowa

Wysłany: 21 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, poroniłam w szpitalu 9 maja, wypisano mnie z endometrium 8 mm do domu. Krwawiłam bardzo obficie przez 5 dni. Natomiast 18 maja byłam na kontroli u ginekologa, który stwierdził, że endo ma 12 mm. Czy jest możliwe, by endometrium tak szybko urosło? Powiedział, że od 25 maja mam brać Duphaston przez tydzień. Co o tym sądzicie? Dodam, że poronienie było kompletne i macica pod tym względem jest czysta. Proszę poradźcie...

• Werka84 Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystko wygląda ok, zaufaj lekarzowi i bierz leki :)

(*)Aniołki 9tc 26.05.2006 (*)11tc 10.04.2015
    qdkkkqi122mrph2n.png
    zem3io4pzem8mtil.png
  • nikusia3 Nowa

Wysłany: 21 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź. Dziwi mnie jednak fakt, że to endo tak szybko przyrosło...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ