X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Fasolki w kolorach jesieni
Odpowiedz

Fasolki w kolorach jesieni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatnim czase powstalo tutaj duzo watkow i dziewczyny nie wiedza gdzie pisac i wszedzie pisza ;-) ale zawsze znajdzie sie jakis zapelniony watek...

• annak Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też nie mogłam się odnaleźć w tych wątkach i nie wiedziałam, gdzie pisać ;-)
    Ale ostatnio zrobiło się aktywniej w wątku "Zaczynamy znowu starania". Może wszystkie tam się spotkamy?

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak
    jak najbardziej polecam mój wątek "zaczynamy znowu starania"
    codzienna aktywność, codziennie zaglądania i wspieranie się nawzajem, cudowne dziewczyny :)
    powinnyśmy mieć jeden taki, na którym się wszystkie spotykamy i rozmawiamy, a nie porobił się jeden bałagan, bo szczerze tez gdzie indziej zaglądam i już głupieje ;)

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ