Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Fasolki w kolorach jesieni
Odpowiedz

Fasolki w kolorach jesieni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatnim czase powstalo tutaj duzo watkow i dziewczyny nie wiedza gdzie pisac i wszedzie pisza ;-) ale zawsze znajdzie sie jakis zapelniony watek...

• annak Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też nie mogłam się odnaleźć w tych wątkach i nie wiedziałam, gdzie pisać ;-)
    Ale ostatnio zrobiło się aktywniej w wątku "Zaczynamy znowu starania". Może wszystkie tam się spotkamy?

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak
    jak najbardziej polecam mój wątek "zaczynamy znowu starania"
    codzienna aktywność, codziennie zaglądania i wspieranie się nawzajem, cudowne dziewczyny :)
    powinnyśmy mieć jeden taki, na którym się wszystkie spotykamy i rozmawiamy, a nie porobił się jeden bałagan, bo szczerze tez gdzie indziej zaglądam i już głupieje ;)

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ