X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Fasolki w kolorach jesieni
Odpowiedz

Fasolki w kolorach jesieni

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ostatnim czase powstalo tutaj duzo watkow i dziewczyny nie wiedza gdzie pisac i wszedzie pisza ;-) ale zawsze znajdzie sie jakis zapelniony watek...

• annak Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też nie mogłam się odnaleźć w tych wątkach i nie wiedziałam, gdzie pisać ;-)
    Ale ostatnio zrobiło się aktywniej w wątku "Zaczynamy znowu starania". Może wszystkie tam się spotkamy?

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annak
    jak najbardziej polecam mój wątek "zaczynamy znowu starania"
    codzienna aktywność, codziennie zaglądania i wspieranie się nawzajem, cudowne dziewczyny :)
    powinnyśmy mieć jeden taki, na którym się wszystkie spotykamy i rozmawiamy, a nie porobił się jeden bałagan, bo szczerze tez gdzie indziej zaglądam i już głupieje ;)

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ