X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Immunoterapia + szczepienia limfocytami
Odpowiedz

Immunoterapia + szczepienia limfocytami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madlen32 Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze do Was bo chciałabym zaczerpnąć z Waszej wiedzy i doświadczenia w temacie immunoterapii i szczepień. Jestem po trzech poronieniach, dwa ostatnie w 16 tygodniu. Lekarze u których byłam rozkładają ręce i nie dają większych szans na donoszenie kolejnej ciąży. Jedynie jeden lekarz zaproponował mi leki immunosupresyjne i szczepienia limfocytami (6szczepień) ale mam obawy z tym związane. Może któraś z Was to stosowała...

3 poronienia naturalnych ciąż: 01.2016 6tc, 04.2017 16tc, 08.2019 16tc
    histeroskopia- wycięta przegroda; niedobór białka C 37%; NK 27%; ANA 2- dodatnie; mutacje PAI i MTHFR w homo i hetero
  • Celka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wejdź na wątek Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami . Tam wiele dziewczyn się szczepiło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ