Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Poronienie › Immunoterapia + szczepienia limfocytami
Odpowiedz

Immunoterapia + szczepienia limfocytami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madlen32 Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze do Was bo chciałabym zaczerpnąć z Waszej wiedzy i doświadczenia w temacie immunoterapii i szczepień. Jestem po trzech poronieniach, dwa ostatnie w 16 tygodniu. Lekarze u których byłam rozkładają ręce i nie dają większych szans na donoszenie kolejnej ciąży. Jedynie jeden lekarz zaproponował mi leki immunosupresyjne i szczepienia limfocytami (6szczepień) ale mam obawy z tym związane. Może któraś z Was to stosowała...

3 poronienia naturalnych ciąż: 01.2016 6tc, 04.2017 16tc, 08.2019 16tc
    histeroskopia- wycięta przegroda; niedobór białka C 37%; NK 27%; ANA 2- dodatnie; mutacje PAI i MTHFR w homo i hetero
  • Celka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wejdź na wątek Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami . Tam wiele dziewczyn się szczepiło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ