Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Immunoterapia + szczepienia limfocytami
Odpowiedz

Immunoterapia + szczepienia limfocytami

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madlen32 Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze do Was bo chciałabym zaczerpnąć z Waszej wiedzy i doświadczenia w temacie immunoterapii i szczepień. Jestem po trzech poronieniach, dwa ostatnie w 16 tygodniu. Lekarze u których byłam rozkładają ręce i nie dają większych szans na donoszenie kolejnej ciąży. Jedynie jeden lekarz zaproponował mi leki immunosupresyjne i szczepienia limfocytami (6szczepień) ale mam obawy z tym związane. Może któraś z Was to stosowała...

3 poronienia naturalnych ciąż: 01.2016 6tc, 04.2017 16tc, 08.2019 16tc
    histeroskopia- wycięta przegroda; niedobór białka C 37%; NK 27%; ANA 2- dodatnie; mutacje PAI i MTHFR w homo i hetero
  • Celka Ekspertka

Wysłany: 25 stycznia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wejdź na wątek Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami . Tam wiele dziewczyn się szczepiło

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ