Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Indukcja farmakologiczna Warszawa
Odpowiedz

Indukcja farmakologiczna Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Milka33 Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj usłyszałam wyrok poronienie zatrzymane i skierowanie do szpitala. Zarodek zatrzymał się na 8 t.c. 😟😟😟

Czy polecacie może jakiś szpital w Warszawie? Najbardziej chciałabym dostać tabletki i koc wrócić do domu. Wolałabym to przejść na swoim kiblu przy mężu, czy jest taka opcja?

Dr poleciła mi szpital bielański.

Będę wdzięczna za podzielenie się!

1. ET 4.1.2 ❌😞

- 5 dpt beta 1.5
    -10 dpt beta <0.1 🙁

2. FET❄♥️ 12.2023
    poronienie zatrzymane 💔 8 tc.

3. FET 05.2024 💗💗💗

preg.png
  • dafney Autorytet

Wysłany: 27 marca, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka33 wrote:
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj usłyszałam wyrok poronienie zatrzymane i skierowanie do szpitala. Zarodek zatrzymał się na 8 t.c. 😟😟😟

Czy polecacie może jakiś szpital w Warszawie? Najbardziej chciałabym dostać tabletki i koc wrócić do domu. Wolałabym to przejść na swoim kiblu przy mężu, czy jest taka opcja?

Dr poleciła mi szpital bielański.

Będę wdzięczna za podzielenie się!

Który szpital wybrałaś? Dostałaś tabletki i wypuścili Cię do domu?

26.08.2022 I prenatalne, Nifty - zdrowy synek 💙
    23.06.2022 pozytywny test!

2008 córka 💜

age.png
  • MariolkaBB Znajoma

Wysłany: 28 kwietnia, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zostało mi sie jedno opakowanie tabletek z mojego udanego zabiegu.
    Stosowałam je bedac w 9tygodniu ciaży i za pomoca tych tabletek doszło do wydalenia zarodka.
    Zaleta tych tabletek prócz skuteczności jest to ze można stosowac je dyskretnie
    w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji ktora potrzebuje pomocy
    to chetnie odsprzedam tabletki oraz podziele sie doswiadczeniem z mojego zabiegu.
    Mi sie udało i Tobie również sie uda. Pokieruje Cie w dniu kuracji
    i podziele sie moim doświadczeniem. Kontakt 502-427-780
    RoH6FE.jpg

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ