X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Intralipid Vigor Point Gliwice
Odpowiedz

Intralipid Vigor Point Gliwice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikolazap95 Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, pozostawiam Paniom tę lekturę, z myślą, że przyniesie promyk nadziei również i Wam.

Dla mnie informacja o niepłodności immunologicznej brzmiała jak wyrok.
    O intralipidzie dowiedziałam się od przyjaciółki, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że problem z zajściem i utrzymaniem ciąży jest tak powszechny i może dotyczyć każdej z nas.

Wiem, jak trudny jest to nas czas, dlatego jeśli jedna z Was zmaga się z podobną sytuacją jak ja to na prawdę warto zainteresować się terapią Intralipidem. Z całego serca dziękuję mojej przyjaciółce, że dzięki niej prawdopodobnie będę cieszyła się z macierzyństwa, bo tak blisko jeszcze nie byłam.

Nie wiem jak to wygląda w całej Polsce ale miejsc godnych zaufania na pewno nie ma zbyt wielu.
    Znalazłam niewielką klinikę w centrum Gliwic - Vigor Point Gliwice. Świetna obsługa medyczna, przemiłe pielęgniarki i na prawdę bardzo fajne podejście do pacjenta.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ