X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Intralipid Vigor Point Gliwice
Odpowiedz

Intralipid Vigor Point Gliwice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikolazap95 Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, pozostawiam Paniom tę lekturę, z myślą, że przyniesie promyk nadziei również i Wam.

Dla mnie informacja o niepłodności immunologicznej brzmiała jak wyrok.
    O intralipidzie dowiedziałam się od przyjaciółki, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że problem z zajściem i utrzymaniem ciąży jest tak powszechny i może dotyczyć każdej z nas.

Wiem, jak trudny jest to nas czas, dlatego jeśli jedna z Was zmaga się z podobną sytuacją jak ja to na prawdę warto zainteresować się terapią Intralipidem. Z całego serca dziękuję mojej przyjaciółce, że dzięki niej prawdopodobnie będę cieszyła się z macierzyństwa, bo tak blisko jeszcze nie byłam.

Nie wiem jak to wygląda w całej Polsce ale miejsc godnych zaufania na pewno nie ma zbyt wielu.
    Znalazłam niewielką klinikę w centrum Gliwic - Vigor Point Gliwice. Świetna obsługa medyczna, przemiłe pielęgniarki i na prawdę bardzo fajne podejście do pacjenta.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ