Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Intralipid Vigor Point Gliwice
Odpowiedz

Intralipid Vigor Point Gliwice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nikolazap95 Nowa

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, pozostawiam Paniom tę lekturę, z myślą, że przyniesie promyk nadziei również i Wam.

Dla mnie informacja o niepłodności immunologicznej brzmiała jak wyrok.
    O intralipidzie dowiedziałam się od przyjaciółki, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że problem z zajściem i utrzymaniem ciąży jest tak powszechny i może dotyczyć każdej z nas.

Wiem, jak trudny jest to nas czas, dlatego jeśli jedna z Was zmaga się z podobną sytuacją jak ja to na prawdę warto zainteresować się terapią Intralipidem. Z całego serca dziękuję mojej przyjaciółce, że dzięki niej prawdopodobnie będę cieszyła się z macierzyństwa, bo tak blisko jeszcze nie byłam.

Nie wiem jak to wygląda w całej Polsce ale miejsc godnych zaufania na pewno nie ma zbyt wielu.
    Znalazłam niewielką klinikę w centrum Gliwic - Vigor Point Gliwice. Świetna obsługa medyczna, przemiłe pielęgniarki i na prawdę bardzo fajne podejście do pacjenta.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ