X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kąpiel a poronienie
Odpowiedz

Kąpiel a poronienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, od około tygodnia podejrzewałam u siebie ciążę. Zrobiłam łącznie 10 testów, z czego część była pozytywna po jakimś czasie, wczoraj wyszły mi 2 kreski z popołudniowego moczu.
    Jednak zrobiłam sobie wieczorem gorącą kąpiel by się zrelaksować. Po zakończonej kąpieli, z pół godzinki później dostałam jasnoczerwonego plamienia, które przerodziło się w miesiączkę.
    Dzisiaj jest jej bardzo dużo.

Czy gorąca kąpiel mogła doprowadzić do poronienia?

• ruda9215 Autorytet

Wysłany: 25 września 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem nie. pewnie ciąża biochemiczna.
    u mnie skończył się cykl tak samo.
    tyle, że ja robiłam testy z krwi.

powodzenia następnym razem :)

PrzyszłaMamuńka lubi tę wiadomość

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ