Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kiedy badania hormonalne po poronieniu?
Odpowiedz

Kiedy badania hormonalne po poronieniu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olcia77 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny
    2 dni temu poronilam, 5 tc.
    Kiedy moge najwczesniej isc na badania hormonalne( prolaktyna, tsh itp.) zeby wyniki byly wiarygodne? Pozdrawiam

niedoczynnosc tarczycy

4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.

28.03.2019- Kordian❤️
    10.05.2021- Dawid❤️
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz zalecił odczekać ok. 3 miesiące, wówczas organizm już w miarę wraca do normy i wyniki badań najwiarygodniejsze.

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • JJ. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi z powodu Twojej straty...wiem jakie to ciężkie. Ja swoje maleństwo straciłam w 13 tc...

olcia77 lubi tę wiadomość

JJ.

- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
    - grudzień 2020 - ciąża biochemiczna

- Endometrioza 1 stopnia
    - Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
    - MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
    - PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
    - Hashimoto

08.06.2022 - CUD !!! Ignaś

...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę...
  • olcia77 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana, mi rowniez przykro z powodu Teojego aniolka :( wiem co czujesz. Od srody przezywan to samo.. obwiniam sie za wszystko niestety mieszkam w kraju gdzie trakruja ciaze olewczo. 3 usg w ciagu calej ciazy, rzadkie wizyty . Od 2 lat mam problem z prolakryna i tarczyca a lekarz nie pofatygowal sie dac skierowanie na badania :( podejrzewam ze to bylo przyczyna.
    Sciskam mocno!

niedoczynnosc tarczycy

4.04.2018- [*] moj aniolek 5 tydz.

28.03.2019- Kordian❤️
    10.05.2021- Dawid❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ