Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie kolejny transfer po poronieniu z łyżeczkowaniem
Odpowiedz

kolejny transfer po poronieniu z łyżeczkowaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzieja90 Nowa

Wysłany: 24 czerwca 2021, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    W maju miałam łyżeczkowanie z powodu obumarcia zarodka w 9 tc- ciąża z invitro pierwszy transfer, przestała się rozwijać kilka dni wcześniej :( badania genetyczne po poronieniu prawidłowe.. jestem już po pierwszej miesiączce i może za 2 cykle będę podchodziła znowu do transferu, mamy jeszcze mrozaczki. Może są osoby, które były w podobnej sytuacji, jak u Was wyglądały dalsze losy- transfery po łyżeczkowaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2021, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja mogę podchodzić w pierwszym cyklu po poronieniu ( u mnie się skończyło jak w stopce) ale wszystko będzie zależało czy się oczyści wiec mam przyjść po miesiące i zacząć brać estrofem. Narazie mam 35 dzień i miesiączki brak 🙄

Atkka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ