X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie kolejny transfer po poronieniu z łyżeczkowaniem
Odpowiedz

kolejny transfer po poronieniu z łyżeczkowaniem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nadzieja90 Nowa

Wysłany: 24 czerwca 2021, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    W maju miałam łyżeczkowanie z powodu obumarcia zarodka w 9 tc- ciąża z invitro pierwszy transfer, przestała się rozwijać kilka dni wcześniej :( badania genetyczne po poronieniu prawidłowe.. jestem już po pierwszej miesiączce i może za 2 cykle będę podchodziła znowu do transferu, mamy jeszcze mrozaczki. Może są osoby, które były w podobnej sytuacji, jak u Was wyglądały dalsze losy- transfery po łyżeczkowaniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2021, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , ja mogę podchodzić w pierwszym cyklu po poronieniu ( u mnie się skończyło jak w stopce) ale wszystko będzie zależało czy się oczyści wiec mam przyjść po miesiące i zacząć brać estrofem. Narazie mam 35 dzień i miesiączki brak 🙄

Atkka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ