X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia
Odpowiedz

Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daisy6 Nowa

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy któraś z Was może wie, w którym szpitalu w Krakowie możliwa jest próba farmakologicznej indukcji poronienia?
    Jestem już po jednym zabiegu łyżeczkowania (Ujastek), tam nie dali za bardzo wyboru, skierowanie na oddział, tabletka, za chwilę zabieg. Obawiam się kolejnego zabiegu :(

• Mysza01 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy nie za późno pisze, ale na pewno Rydygier. Wydaje mi się że Żeromski też.

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔
    05.23 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
  • Wercia99 Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Krakowie nie wiem ale w Chrzanowie na pewno pierwsze farmakologia a potem ostateczności jak już zostanie za dużo a zgodzisz się to zabieg ja tak miałam najpierw farmakologia ale nie zeszlo wszytako i mogłam czekać dalej ale mogłam tez wybrać zabieg jako oczyszczenie końcowe. Ja wolałam zabieg bo chciałm mieć to już za sobą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ