X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia
Odpowiedz

Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daisy6 Nowa

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy któraś z Was może wie, w którym szpitalu w Krakowie możliwa jest próba farmakologicznej indukcji poronienia?
    Jestem już po jednym zabiegu łyżeczkowania (Ujastek), tam nie dali za bardzo wyboru, skierowanie na oddział, tabletka, za chwilę zabieg. Obawiam się kolejnego zabiegu :(

• Mysza01 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy nie za późno pisze, ale na pewno Rydygier. Wydaje mi się że Żeromski też.

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔

Eurofertil
    05.24 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
    01.2025 ❤️ na świecie
  • Wercia99 Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia 2024, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Krakowie nie wiem ale w Chrzanowie na pewno pierwsze farmakologia a potem ostateczności jak już zostanie za dużo a zgodzisz się to zabieg ja tak miałam najpierw farmakologia ale nie zeszlo wszytako i mogłam czekać dalej ale mogłam tez wybrać zabieg jako oczyszczenie końcowe. Ja wolałam zabieg bo chciałm mieć to już za sobą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ