X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia
Odpowiedz

Kraków - w którym szpitalu możliwa farmakologiczna indukcja poronienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daisy6 Nowa

Wysłany: 7 sierpnia 2023, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Czy któraś z Was może wie, w którym szpitalu w Krakowie możliwa jest próba farmakologicznej indukcji poronienia?
    Jestem już po jednym zabiegu łyżeczkowania (Ujastek), tam nie dali za bardzo wyboru, skierowanie na oddział, tabletka, za chwilę zabieg. Obawiam się kolejnego zabiegu :(

• Mysza01 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2023, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy nie za późno pisze, ale na pewno Rydygier. Wydaje mi się że Żeromski też.

Starania od 01.2020
    07.21 cp
    02.22 I ET-biochem,
    04.22 II FET-8tc 💔
    03.23 III FET 6tc 💔
    05.23 IV FET 10dpt 110, 12dpt 330, 14dpt 1100
  • Wercia99 Debiutantka

Wysłany: 28 kwietnia, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Krakowie nie wiem ale w Chrzanowie na pewno pierwsze farmakologia a potem ostateczności jak już zostanie za dużo a zgodzisz się to zabieg ja tak miałam najpierw farmakologia ale nie zeszlo wszytako i mogłam czekać dalej ale mogłam tez wybrać zabieg jako oczyszczenie końcowe. Ja wolałam zabieg bo chciałm mieć to już za sobą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ