X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie 8 tydzien ciazy
Odpowiedz

Krwawienie 8 tydzien ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2024, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2024, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdą jedna nieprawidłowośc masz prawo skontrolować na izbie przyjęć, jeżeli występują plamienia to lepiej zobaczyć co się dzieje, najwyżej odeślą Cie do domu. Pamiętaj, że lepiej pójść o jeden raz za dużo, niż za mało. Trzymam za Ciebie kciuki ✊️✊️

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaxxk wrote:
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d
    Ja miałam tak w 6 tygodniu, plamienie , pojechalam na sor , zbadali mnie ale nie znaleźli przyczyny, mówili ze to moglabyc nadżerka. Ale ja uważam że zawsze jeśli coś nas martwi to powinnysmy to sprawdzić, ja przynajmniej byłam spokójna jak zobaczylam że na usg wszystko dobrze także uważam tak samo jak poprzedniczka ✊🍀

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ