X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie 8 tydzien ciazy
Odpowiedz

Krwawienie 8 tydzien ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia 2024, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia 2024, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdą jedna nieprawidłowośc masz prawo skontrolować na izbie przyjęć, jeżeli występują plamienia to lepiej zobaczyć co się dzieje, najwyżej odeślą Cie do domu. Pamiętaj, że lepiej pójść o jeden raz za dużo, niż za mało. Trzymam za Ciebie kciuki ✊️✊️

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2024, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaxxk wrote:
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d
    Ja miałam tak w 6 tygodniu, plamienie , pojechalam na sor , zbadali mnie ale nie znaleźli przyczyny, mówili ze to moglabyc nadżerka. Ale ja uważam że zawsze jeśli coś nas martwi to powinnysmy to sprawdzić, ja przynajmniej byłam spokójna jak zobaczylam że na usg wszystko dobrze także uważam tak samo jak poprzedniczka ✊🍀

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ