X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Krwawienie 8 tydzien ciazy
Odpowiedz

Krwawienie 8 tydzien ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olaxxk Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d

• Blue1991 Przyjaciółka

Wysłany: 12 stycznia, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdą jedna nieprawidłowośc masz prawo skontrolować na izbie przyjęć, jeżeli występują plamienia to lepiej zobaczyć co się dzieje, najwyżej odeślą Cie do domu. Pamiętaj, że lepiej pójść o jeden raz za dużo, niż za mało. Trzymam za Ciebie kciuki ✊️✊️

• Pati2804 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaxxk wrote:
    Kochane. Od samego początku ciąży ciagle coś nie gra, w połowie 7 tygodnia nie było widać zarodka, pojawił się 5 dnu później lecz bardzo mały bo 4mm, a beta 80000. Od samego początku czuje się beznadziejnie psychicznie I fizycznie, ciągle wymioty, jadlowstret, nie mogę nic przelknac bo odrazu mnie mdli, dziwnie na zoladku oprócz tego bóle brzucha. Dzisiaj w nocy wystąpiło plamienie, zastanawiam się czy iść na izbe przyjec. Czy któraś z was miala podobnie? Aktualnie 7t5d
    Ja miałam tak w 6 tygodniu, plamienie , pojechalam na sor , zbadali mnie ale nie znaleźli przyczyny, mówili ze to moglabyc nadżerka. Ale ja uważam że zawsze jeśli coś nas martwi to powinnysmy to sprawdzić, ja przynajmniej byłam spokójna jak zobaczylam że na usg wszystko dobrze także uważam tak samo jak poprzedniczka ✊🍀

age.png

9tc 💔
    Badania :
    • Ana3 dsDNA (+) granicznie dodatni
    • mutacja MTHFR C677T (hetero) i MTHFR A1298C (hetero)
    • polimorfizm R2 genu czynnika V (czynnik V R2 H1299R)
    Clexane 0,4

29.02.24/01.03.24- II kreski🍀
    02.11.2024r. Franek na świecie ❤
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ