Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie kto pochowal płód
Odpowiedz

kto pochowal płód

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie we wtorek mialam zabieg i podpisalam ze nie chce chować płodu choc dostałam go bo wiozlam do innego miasta na oznaczenie płci i płód jest nadal w laboratorium. Czy jeżeli jednak zdecyduje sie ze chce sama go pochowac czy moge to jeszcze w szpitalu w papierach zmienic odebrać płód z laboratorium i pochowac sama czy juz nie idzie tego zmienić

Kiara12006
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ