X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie MTHFR
Odpowiedz

MTHFR

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyśkaa Debiutantka

Wysłany: 7 czerwca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Nie wiem czy jest tutaj już taki temat ale chciałam zapytać czy są tutaj mamy z mutacją MTHFR ? Mam dwa typy w układzie heterozygotycznym, jestem po dwóch poronieniach i martwym porodzie, strasznie się boję kolejnej straty lub tego że nawet jeśli urodzę dzidziuś będzie chory. Tak bym chciała usłyszeć że mimo tej mutacji komuś się udało.

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzyj na popularne watki: zaczynamy znowu starania, albo: wrzesnioweczki to fajne dupeczki:) Znajdziesz tam historie dziewczyn, ktore sa w zaawansowanej ciazy z takimi mutacjami. Po zastosowaniu odpowiedniego leczenia, wszystko idzie juz w dobrym kierunku. Powodzenia!

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ